Gezondheid

Gezondheid · 03. maart 2019
Nachtdienst en eten, hoe doe je dat, gezond en wel...
Gezondheid · 28. februari 2019
Bij het prikkelbare darm syndroom (PDS) is sprake van een verstoorde werking van de darm.Deze staat ook wel bekend als spastisch colon, spastische darm of irritable bowel syndrome (IBS). PDS komt bij veel mensen voor en geeft verschillende klachten, waaronder buikpijn en diarree, of juist verstopping. De oorzaak van PDS is niet precies bekend. Als je last hebt van PDS is het belangrijk om vezelrijk te eten, volop te variëren en veel te drinken. Kenmerken prikkelbare darm syndroom Kenmerken...
Gezondheid · 28. december 2018
Geen griep voor jou dit jaar! Wil jij dit jaar ook voorkomen dat je ziek wordt??
Gezondheid · 28. december 2018
Appelazijn, citroensap, zin of onzin?
Gezondheid · 30. november 2018
Wat weet jij over vegetarisch eten, er is zoveel over te vertellen. Hier een soort korte handleiding, voor als je plannen hebt!
Gezondheid · 23. november 2018
Met de feestdagen in het vooruitzicht breekt een periode aan waarin veel mensen het gevoel hebben ‘druk-druk-druk’ te zijn. Met de campagne "Lekker belangrijk" willen we juist stil staan bij de essentiële zaken van het leven. Gezond eten hoort daarbij. Het gevoel van warmte, thuishoren, doen wat goed is voor jezelf en je gezin vormt een belangrijk anker van deze campagne. Daarnaast heeft deze campagne een humoristische inslag, waarbij lachen om dagelijkse dingen en relativeren belangrijk zijn.

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn visie: Het is mijn mening dat het voor iedereen mogelijk is, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Door kleine stapjes te maken en goede coaching, help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl. 

Met pure producten en oog voor het milieu en duurzaamheid.

En voor velen niet onbelangrijk, dat je nog gaat afvallen ook! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl