10+ kg AFVALLEN (top traject)

Emotie eten

Zo herkenbaar, ook wel eens last van? Zo ligt die reep chocola er nog maar je hebt er nog niet eens over nagedacht en weg is ie! En gisteren had je de chips te pakken, er was nog ruim een halve zak over... nu niet meer!!

Waar komt die eetbui vandaan, had je honger?

De meeste eetbuien ontstaan niet omdat je honger had. Vaak worden dit soort eetbuien in gang gezet door gevoelens van onrust, verveling, maar ook depressie, eenzaamheid en bijvoorbeeld angst... 

Hoe lang ben je al aan het tobben?

 

Overgangscoach

Worstel je al een poos met je gewicht, heb je al van alles geprobeerd, maar gaat het niet of alleen maar moeizamer. Heb je al last van overgangsverschijnselen en ben je niet altijd in je hum....maar weet eigenlijk niet waarom..... 

Ik kan je helpen, samen gaan we op pad! We gaan kijken of we de weg kunnen vinden van het afvallen, hoe je sterker kan worden, wat je er aan kan doen. Waardoor ook jij, beter in je vel gaat zitten.... 

 

Burn-out en depressie

Wanneer dacht je voor het eerst aan een burn-out of een depressie, vast niet vandaag pas.

Het is vaak een lange weg, vanaf het eerste moeilijke moment van het herkennen en erkennen van je klachten. Tot aan het moment waarin jij op deze pagina terecht bent gekomen.

Nu op weg naar een aanpak, waar je zelf mee aan de slag kan. Als Life Coach, kan ik jou helpen! 

 

Burn-out of depressie, zelfs voor de psychiaters is het lastig de verschillen te benoemen. Het grootste verschil zit hem in het feit dat een burn-out vaak werk gerelateerd is, een depressie heeft op meer vlakken (familie, vrienden, hobby enz.) effect. Maar dat ze op elkaar lijken zie je hieronder in de symptomen die voor beiden behoorlijk gelijk lijken. 

  • Concentratieproblemen
  • Geheugenproblemen
  • Slaapproblemen
  • Uitgeblust gevoel

Heb jij last van psychische, lichamelijke symptomen, de angsten en onzekerheden die je overvallen. Van mij krijg je tips, (zelf)kennis en vaardigheden waar je zelf een heel eind kan gaan komen. En wees bewust, je kan hier echt ziek van worden, waarom wachten tot je echt ziek van jezelf wordt?!! Mijn no-nonsens aanpak onderscheidt zich, want waarom moeten behandelingen langer duren, wanneer het best ook eenvoudiger en sneller kan. 

 

Jij bent zelf de regisseur, maar zeg nu zelf, hoe het nu ging? Dat heeft niet gewerkt voor je, anders was je nu niet hier! Dus waarmee gaan we aan de slag? Kan jij geen 'nee' zeggen, kan je geen complimentjes accepteren, zie jij het positieve wat jezelf teweeg brengt?? Tijd om je mindset aan te passen, tijd voor een nieuwe weg.


Een telefonische kennismaking of mailcontact is natuurlijk gratis.

 

Deze trajecten, waarin we elkaar goed leren kennen en krijg jij alle handvatten die nodig zijn om de omkeer te maken en om aan de slag te gaan.

 

Ik stuur je de online vragen lijst, hier een stukje saaie administratie, maar vooral wat jouw verwachtingen zijn en waar je tegenaan denkt te lopen. Ook vragen over je dieetgeschiedenis, leefomstandigheden en eetgedrag komen hierin aanbod. Daarbij, een voedingsdagboek van 3 dagen, voor mij om een goed beeld te krijgen en of je met voeding wat kan bereiken. 

 

Ik heb dan al direct een goed beeld van jou en je doel.

Concreet

10+ kg traject:

- Persoonlijke online vragenlijst

- Eet- beweegverslag en voedingsinformatie

- Eerste consult (± 50 min)

- 10 consulten (± 20 min)

€ 475.-

 

 Op alle diensten van EHVoedingsadvies, zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


BETALING

De betaling voor zowel het traject en strippenkaart, dienen altijd direct na afloop van het eerste consult contant te worden voldaan.
Traject en strippenkaart zijn persoonsgebonden en restitutie is niet mogelijk, beiden
 zijn 1 jaar geldig.


Op VrouwTotaal vind je diverse blogs van mij. Dus als je eens tijd hebt, is dit ook een leuke site om lekker te kunnen lezen.

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl