5 tot 10 kg AFVALLEN? (basis traject)

Mijn top traject!

Dit intensief traject, waarin we elkaar goed leren kennen en jij alle handvatten krijgt om aan de slag te gaan. Hierin leer je waar je op moet letten met betrekking tot voedingsstoffen, productvergelijking, wat betere keuzes zijn en bijvoorbeeld ook etiketten lezen!

 

Ik stuur je de online vragen lijst, hier een stukje saaie administratie, maar vooral wat jouw verwachtingen zijn en waar je tegenaan denkt te lopen. Ook vragen over je dieetgeschiedenis, leefomstandigheden en eetgedrag komen hierin aanbod. Daarbij, het belangrijkste deel voor mij, een voedingsdagboek van 3 dagen. 

 

Ik heb dan al direct een goed beeld van jou en je doel.

 

Tijdens ons eerste consult, heb ik je eetverslag berekend. De berekening geeft een beeld van hoe jouw voeding op dat moment is samengesteld. Ik bereken je BMR (ruststofwisseling) en hierop baseer ik hoeveel energie je verbruikt en hoeveel energie je op één dag nodig hebt en toch kan afvallen. Tijdens dit consult ontvang je het basismenu, met variaties, met uiteraard een uitgebreide uitleg en een beweegadvies. En ga jij aan de slag

 

De volgende consulten:
Hierin hebben we de tijd om te zien wat er werkt en wat niet. Tijdens elk vervolg consult wordt er een thema besproken, is er ruimte voor hoe je het ervaart, waar je tegenaan loopt en voor vragen. Tevens ontvang je een nieuw voorbeeld-dagmenu, vaak met een recept. 

 

Na afloop van het basispakket bekijken we of het nuttig is de consulten voort te zetten, bijvoorbeeld d.m.v. een strippenkaart (de bekende stok achter de deur😈).

 

Door op deze manier te werken en dus 'dicht' bij je te blijven, heb ik een goed beeld van wat wel of niet voor jou werkt.

Concreet

Intensief:

- Persoonlijke online vragenlijst

- Online vragenlijsten (zoals: eet- en beweegverslag, voedingsgewoonten)

- Eerste consult (± 50 min)

- 5 consulten (±20 min)

€ 305.-

 

 Op alle diensten van EHVoedingsadvies, zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


BETALING

De betaling voor zowel het traject en strippenkaart, dienen altijd direct na afloop van het eerste consult contant te worden voldaan.
Traject en strippenkaart zijn persoonsgebonden en restitutie is niet mogelijk, beiden
 zijn 1 jaar geldig.


Op VrouwTotaal vind je diverse blogs van mij. Dus als je eens tijd hebt, is dit ook een leuke site om lekker te kunnen lezen.

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl