BEDRIJFSBEGELEIDING

Investeren in gezondheid verdient zichzelf terug.

 

Als werkgever heb je het beste voor met je werknemers. Gezondere werknemers hebben meer energie, zijn gemotiveerder, productiever, hebben een lager verzuim en minder ziektekosten. Gemiddeld hebben werknemers met overgewicht, maar liefst 14 ziekte dagen meer per jaar nodig en dat is bijna dubbel zoveel als werknemers zonder overgewicht.

Hoe krijg je personeel gemotiveerd en zover dat ze serieuzer omgaan met hun gezondheid, meer gaan bewegen en gezonder gaan eten? Als BGN-gewichtsconsulent en life coach ben ik gespecialiseerd in het coachen van mensen naar een gezondere levensstijl.

 

Bedrijfsbegeleiding

Als lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulent Nederland doe ik mee aan het programma Voedingsadvies op Lokatie.  Bedrijven en of zorgconsulenten kunnen mij inschakelen voor dit programma. Werknemers van een bedrijf volgen dan een programma dat in principe niet verschilt van mijn eigen programma.

 

Ik ben beschikbaar op lokatie wanneer uw bedrijf 3 of meer werknemers heeft die begeleiding wensen.

De werknemers worden na elkaar behandeld op aansluitende tijden. Het tarief dat ik in rekening ben is € 65 per uur ex. btw. incl reistijd en kosten*.

 

De begeleiding wordt in een afbouwende structuur gegeven, zodat de cliënt/werknemer steeds meer zelfstandig zijn voeding en leefstijl kan aanpassen. Maximaal binnen een jaar moet de client zijn of haar doel hebben bereikt.

 

Tarief en afspraken

 • Het uurtarief is vastgesteld op € 65,= exclusief btw
 • Afspraken worden per uur of per half uur aaneengesloten ingepland
 • Het totale pakket (1 intakegesprek, 19 vervolg gesprekken, inclusief evaluatie) kosten € 780,-exclusief btw, incl reis kosten.* Mits niet verder dan 20 km. dan een vergoeding €0.19 cent de km. wanneer de reistijd meer dan een half uur is: + 50% van het uurtarief. 

Praktisch

Wanneer een cliënt zich heeft aangemeld voor een begeleidingstraject, zal dat volgens een vastgestelde procedure doorlopen worden.

Voor het intakegesprek zal 1 uur worden ingepland. Voor de vervolgconsulten zal een half uur worden ingepland. In de eerste maand van de begeleiding vinden 4 consulten plaats, wat betekent dat de cliënt wekelijks wordt gezien.

In de 2e t/m 6e maand vinden 2 consulten per maand plaats (elke 2 weken)

In de 7e t/m 12e maand vindt 1 consult per maand plaats (elke 4 weken)

Het laatste consult is een evaluatie, om een beeld te krijgen van behaalde resultaten.

 

Intake

Om een duidelijk beeld te krijgen van het eetpatroon van de cliënt, dient de cliënt een eetverslag bij te houden. Dit ga ik dan berekenen, hierop ontvangt de cliënt een op hem/haar aangepast basismenu.

Metingen

Tijdens de intake worden de volgende metingen verricht:

 • gewicht
 • lichaamslengte
 • taille omtrek
 • BMI
 • lichaamsvet%

Doelstelling

 • Samen met de cliënt wordt een reële doelstelling bepaald. In het behandelplan wordt opgenomen hoe die doelstelling zal worden gerealiseerd en welke subdoelen daaraan verbonden zijn.

Mogelijke doelen en subdoelen:

 • - Stappen verricht t.a.v. het oude voedingspatroon
 • - Het gewicht
 • - Welke stappen zijn gedaan t.a.v. bewegen
 • e.d.

Ieder volgend consult, komen de volgende zaken aan de orde:

De meting: gewicht

Voortgang wordt besproken, welke stappen zijn gemaakt, welke doelen zijn behaald. Zo ook natuurlijk gaan we kijken waarom worden bepaalde onderdelen uit het stappenplan niet gehaald.... 

 

Na 12 jaar praktijk ervaring, mag ik wel zeggen dat dit een prima methode is, om tot mooie resultaten te komen. Ik hoop dat u voldoenden informatie heeft en zo niet, hoor ik u graag!

 

Tot gauw!


Op alle diensten van EHVoedingsadvies, zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn visie: Het is mijn mening dat het voor iedereen mogelijk is, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Door kleine stapjes te maken en goede coaching, help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl. 

Met pure producten en oog voor het milieu en duurzaamheid.

En voor velen niet onbelangrijk, dat je nog gaat afvallen ook! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl