Burn-out en depressie

Wanneer dacht je voor het eerst aan een burn-out of een depressie, vast niet vandaag pas.

 

Het is een lange weg vanaf het eerste moeilijke moment van het herkennen en erkennen van je klachten. Tot aan het moment waarin jij op deze pagina terecht bent gekomen.

 

Nu op weg naar een aanpak, waar je zelf mee aan de slag kan. Als Life Coach, kan ik jou helpen!

 

 

 

 


 

Waarom denk ik, dat ik, vrouw van nu met een hectisch bestaan, jou kan helpen? Het is voor mij ook vaak een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden en tevreden te zijn en te blijven met het leven dat ik leid. Juist toen ik hier zelf ook tegenaan liep en mij ging verdiepen door het volgen van een opleiding, leerde ik veel over mijzelf.

 

Zo kwam ik er (eindelijk, 54 jaar) achter wie ik ben, waar ik goed in ben en waar m’n hart ligt. Het gaf me lef en vertrouwen om deze volgende stap te zetten in mijn leven. Deze positieve ervaring wil ik graag overbrengen op anderen en zo is mijn praktijk uitgebreid met een heel ander traject als het voedingsadvies alleen.

Ook denk ik dat mijn jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen met speciale zorg, mij de nodige empathie hebben gegeven en een niet afnemende energie om jou op het goede spoor te krijgen.

 

Burn-out of depressie, zelfs voor de psychiaters is het lastig de verschillen te benoemen. Het grootste verschil zit hem in het feit dat een burn-out vaak werk gerelateerd is, een depressie heeft op meer vlakken (familie, vrienden, hobby enz.) effect. Maar dat ze op elkaar lijken zie je hieronder in de symptomen die voor beiden behoorlijk gelijk lijken. 

  • Concentratieproblemen
  • Geheugenproblemen
  • Slaapproblemen
  • Uitgeblust gevoel

Heb jij last van psychische, lichamelijke symptomen, de angsten en onzekerheden die je overvallen. Van mij krijg je tips, (zelf)kennis en vaardigheden waar je zelf een heel eind kan gaan komen. En wees bewust, je kan hier echt ziek van worden, waarom wachten tot je echt ziek van jezelf wordt?!! Mijn no-nonsens aanpak onderscheidt zich, want waarom moeten behandelingen langer duren, wanneer het best ook eenvoudiger en sneller kan. 

 

Jij bent zelf de regisseur, maar zeg nu zelf, hoe het nu ging? Dat heeft niet gewerkt voor je, anders was je nu niet hier! Dus waarmee gaan we aan de slag? Kan jij geen 'nee' zeggen, kan je geen complimentjes accepteren, zie jij het positieve wat jezelf teweeg brengt?? Tijd om je mindset aan te passen, tijd voor een nieuwe weg.

 

Een telefonische kennismaking of mailcontact is natuurlijk gratis.

 

 

 

Zit jij met deze vragen?

 

Is dit niet het moment om aan een oplossing te gaan werken?

 

Om vol energie aan de slag gaan met je gezin, privé-leven, carrière en je gezondheid!

 

Tijd om in actie te komen.

Start vandaag nog.

 


Voel je goed, voel je beter traject

- De intake: 
Dit is een uitgebreide kennismaking, hierin komt de nodige administratie aan bod, maar gaan we goed kennismaken en kijken wat de klachten precies zijn. Je krijgt een vragenlijst mee, dit wordt ons werkdocument. We gaan herkennen en erkennen dat er klachten zijn. Dan gaan we kijken hoe de klachten zich uiten, waar ze vandaan komen en hoe je ermee aan de slag kunt. 

 

Maar dan start de reis pas. In de komende consulten gaan we dmv het werkdocument jouw leven in kaart brengen, je krijgt opdrachten en overdenkingen mee. Want waar het om draait ben jij, jij bent degene die beslist! Het wordt een spannende reis met leuke maar ook moeilijke momenten. 

 

Uiteindelijk op pad om weer zelf de regie in handen te hebben!

 

Voel je goed, voel je beter traject:

- Intake (± 60 min)

- 5 consulten (± 60 min)

In 2 termijnen  € 225.- 

Of in 1x betaald € 425.- 

 
Op alle diensten van EHVoedingsadvies, zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


BETALING

De betaling voor het traject dient altijd direct na afloop van het 1ste consult contant te worden voldaan. Het traject is persoonsgebonden en restitutie is niet mogelijk. 


Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl