Couscous ala pesce


- voor 1 persoon:

  • 1/4 courgette
  • 1/2 ui
  •  4 roma tomaten
  • 1 lente ui
  • een handvol olijven in plakjes
  • 100 gr gezeefde tomaten
  • 100 gr kabeljauwfilet
  • knoflook olie
  • 50 gr couscous

 

Snijd de groenten klein, hou wat lente ui achter voor garnering.  Bak dan de ui met de courgette in de knoflookolie aan. Kook ondertussen de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op het pak gaar. Voeg de tomaten, met de vis en de lente ui toe. Kruid met peper, zout en dille. 



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn visie: Het is mijn mening dat het voor iedereen mogelijk is, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Door kleine stapjes te maken en goede coaching, help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl. 

Met pure producten en oog voor het milieu en duurzaamheid.

En voor velen niet onbelangrijk, dat je nog gaat afvallen ook! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl