Pasta gorgonzola


- 1 pers.

 

  • 25 gr gorgonzola of gekruide roomkaas
  • 75 gr champignons
  • 75 gr courgette
  • 50 gr gele paprika
  • 50 gr rode paprika
  • 45 gr ui
  • 25 gr magere ham blokjes
  • 40 gr volkoren penne (ongekookt)
  • 1 el knoflookolijfolie
  • wat tomaatjes
  • wat rucola

Bak de hamblokjes zachtjes heel even uit in een anti-aanbakpan haal ze uit de pan, maak de pan schoon voor de groenten. 

Maak ondertussen de ui, paprika, champignons en courgette schoon. Snijd dit allemaal in kleine blokjes en de champignons in plakjes. Bak de ui en de rest van de groenten in een anti aanbak pan licht aan met eventueel 1 el olie. 

 

 

Kook de penne beetgaar (al dente). Afgieten de groenten, tomaten en de hamblokjes erdoor mengen het stuk kaas erop laten smelten alles voorzichtig doorroeren.

 

Doe er op het bord nog wat rucola overheen.

 




Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn visie: Het is mijn mening dat het voor iedereen mogelijk is, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Door kleine stapjes te maken en goede coaching, help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl. 

Met pure producten en oog voor het milieu en duurzaamheid.

En voor velen niet onbelangrijk, dat je nog gaat afvallen ook! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl