PERZISCHE STOOFSCHOTEL


1 pers.

  • 125 gr. Varkens-stoofvlees
  • 2 grote mooie Rabarberstengels 
  • ½ uitje gehakt
  • 50 gr. tomatenpuree 
  • 1 tl. kurkuma 
  • Enkele blaadjes gehakte munt
  • Enkele takjes peterselie 
  • 2 el. citroen
  • 1 el. olijfolie
  • Zout, grof gemalen peper
  • 2 glazen water
  • 40 gram ongekookte quinoa

 

 

 

 

Bereiding

- Bak het varkens-stoofvlees en de gehakte ui in een pan met olie.

- Voeg de tomatenpuree, 2 glazen water en de kurkuma toe. Kruid met peper en zout. Dek de pan met deksel af.

- Laat een uur stoven op een zacht vuurtje en let er op dat de saus niet te veel inkookt. 

- Voeg peterselie en munt toe en laat nog ongeveer 30 minuten stoven.

- bereid de quinoa zoals op de verpakking staat

- Voeg het citroensap en de in stukken gesneden rabarberstengels toe. Laat koken tot de rabarber zacht is. (±10 min.)

 

Serveer samen met de quinoa.



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn visie: Het is mijn mening dat het voor iedereen mogelijk is, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Door kleine stapjes te maken en goede coaching, help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl. 

Met pure producten en oog voor het milieu en duurzaamheid.

En voor velen niet onbelangrijk, dat je nog gaat afvallen ook! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl