Spinazie taartje


- 2 pers.

Kleine springvorm

  • 3 plakjes hartige taart deeg
  • 500 gram spinazie, vers of diepvries
  • 100 gram champignons
  • 50 gram ui
  • 50 gram prei
  • 200 gram gerookte zalm
  • 50 gram feta

Roerbak de spinazie in 4/5 minuten gaar, laat uitlekken in een vergiet. Laat een beetje afkoelen, anders verbrand je je vingers en snijd daarna klein.

In de tussentijd roerbak je de rest van de klein gesneden groentaen in een paar minuten lekker aan en voeg je de zalm in stukjes erbij met de klein gesneden spinazie. 

Bekleed de springvorm met wat bakpapier en de plakjes bladerdeeg en vul met het spinazie mengsel en brokkel de feta erover.

 

Airfryer-

15 minuten op 200˚C daarna 15 minuten op 160˚C door laten garen.

 

Gewone oven-

30 minuten in het midden van de oven op 200˚C



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn visie: Het is mijn mening dat het voor iedereen mogelijk is, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Door kleine stapjes te maken en goede coaching, help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl. 

Met pure producten en oog voor het milieu en duurzaamheid.

En voor velen niet onbelangrijk, dat je nog gaat afvallen ook! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl