THAISE GROENE CURRY


Ingrediënten

  • 1 flinke ui
  • 1 courgette
  • 1 rode puntpaprika
  • 1 winterwortel
  • 1/2 rode peper 
  • 1 el bak en braad
  • 200 gr kipfilet in stukjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 100 gr zilvervlies, quinoa, spelt rijst.
  • 100 ml groene curry saus ——>

Of zelf Thaise Curry maken!
Nodig:

  • citroengras - 3 stengels
  • schil van een limoen
  • gember het liefst Thaise - 2 cm
  • ui - 1 grote
  • knoflook - 3 tenen
  • chilipeper - 5 kleine, groene
  • limoen - 1 hele
  • gemalen koriander - 1 theelepel
  • komijn - 1 theelepel
  • koriander - handvol, verse
  • vissaus  of lichte soja saus- 2 eetlepels

Alles in de blender en klaar voor gebruik

 

Bereiding:

Bereidt de rijst zoals op de verpakking vermeld. 

Snij de ui, courgette, punt paprika, winterwortel en peper in niet te kleine stukken.

Bak de kipfilet in de bak en braad aan, laat even bruinen. 

Voeg de ui, peper en wortel toe, laat 3 minuutjes meebakken. 

Voeg de courgette en paprika toe, laat ook nog een minuut of 2 meebakken.

Dan kan de currysaus erbij en de kokosmelk. Laat alles nog een minuut of 4/5 lekker pruttelen.

Wanneer de rijst klaar is, kan het opgeschept worden ennnn…….

Eet smakelijk.



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

 

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn visie: Het is mijn mening dat het voor iedereen mogelijk is, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Door kleine stapjes te maken en goede coaching, help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl. 

Met pure producten en oog voor het milieu en duurzaamheid.

En voor velen niet onbelangrijk, dat je nog gaat afvallen ook! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl