Varkenshaas met walnoten uit de oven


- 1 persoon

  • 1 stukjes Varkenshaas à  90 G. 
  • 1  el.  Olie
  • 1/2 Rode paprika
  • 1/2 Rode ui
  • 100 gr. Champignons
  • 20  gr Walnoten
  • 2 Teentjes knoflook
  • Zeezout en gemalen peper

Bereiding

  1. Koop schoongemaakte of maak de varkenshaasjes schoon.
  2. Bestrooi de varkenshaasjes met zout peper, verhit de olie, bak het vlees in circa 8 minuten rondom goudbruin, haal het uit de pan en leg het haasje in een ovenschaal.

 

 

 

3. Pel en snipper de ui grof en het knoflook fijn, hak de walnoten grof, maak de paprika’s schoon en snijd deze grof.

4. Fruit de gesneden ingrediënten in de pan van het vlees.

5. Lepel de groente over de varkenshaasjes en bestrooi met een beetje zout.

6. Plaats het geheel in de voorverwarmde oven van 200 graden en gaar het gerecht in 15 minuten.

 

Snijd de varkenshaasjes na het garen in plakjes en rangschik deze samen met de groenten op de borden.

Lepel de overgebleven jus over het gerecht.

 

Eet smakelijk....

 



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn visie: Het is mijn mening dat het voor iedereen mogelijk is, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Door kleine stapjes te maken en goede coaching, help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl. 

Met pure producten en oog voor het milieu en duurzaamheid.

En voor velen niet onbelangrijk, dat je nog gaat afvallen ook! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl