Couscous ala pesce


- voor 1 persoon:

  • 1/4 courgette
  • 1/2 ui
  •  4 roma tomaten
  • 1 lente ui
  • een handvol olijven in plakjes
  • 100 gr gezeefde tomaten
  • 100 gr kabeljauwfilet
  • knoflook olie
  • 50 gr couscous

 

Snijd de groenten klein, hou wat lente ui achter voor garnering.  Bak dan de ui met de courgette in de knoflookolie aan. Kook ondertussen de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op het pak gaar. Voeg de tomaten, met de vis en de lente ui toe. Kruid met peper, zout en dille. 



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl