Garnalen met mihoen


  • Paksoi, kleingesneden
  • Champignons klein gesneden
  • gesneden ui
  • 100 gr. garnalen of rivierkreeftjes
  • oestersaus
  • mihoen
  • komkommer met wat chilisaus

Bereiden:

Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing. Roerbak de paksoi met de champignons kort in een wok, doe er de saus door en de garnaaltjes.  

Ook snel klaar.



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl