Gevulde paprika


2 personen!
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • een beetje prei in kleine ringetjes
  • wat ui in stukjes
  • wat courgette in blokjes
  • 80 gram extra mager rundergehakt
  • 80 gram gare zilvervliesrijst
  • kruiden, p&z, basilicum, oregano en tijm.

Bereiden:

Roerbak het gehakt in een anti aanbak wok en wok na een minuut of 8 de prei, ui, courgette mee. Kruid de roerbak naar smaak. Voeg dan even de rijst erbij, verwarm even mee.

Snijd de kapjes van de paprika`s, verwijder de zaadjes en de zaadlijsten, vul de paprika`s met het mengsel. Ik heb altijd wel teveel om te vullen, daar zet ik de paprika`s dan in. 

Zet de paprika`s in een ovenschaaltje op de rest van de roerbak, bestrooi met wat Parmezaanse kaas.

 

Dan nog ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Of 15 min. in de airfryer.

 

Eet smakelijk!

 



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl