Oesterzwammen tagliatelle


- voor 1 persoon

  • 150   gr.     Witte champignons
  • 100   gr.     Oesterzwammen
  •   75   gr.     Groene paprika
  • 100   gr.     Gerookte kipfilet in kleine blokjes
  •    2    el.      gemengde geroosterde zaden
  • 100   gr.     Verse Tagliatelle
  •    2    el.      Olijfolie
  •  40    gr.     Rucola
  • Rasp van een halve citroen
  • Zout, grof gemalen Peper

Bereiding

Borstel of veeg met keukenpapier de champignons en oesterzwammen schoon. Breek de oesterzwammen in grove stukken snij de champignons in vieren.

Rasp de schil van de citroen (alleen het geel) met een fijne rasp.

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan. Bak de paprika al omscheppend in ongeveer 4 minuten op een matig vuur, bak dan de kip blokjes bruin. 

Vervolgens de oesterzwammen met de champignons in 3 minuten al omscheppend rondom bruin. Bak de citroenrasp een paar minuten mee. Schep de gare tagliatelle door. Breng op smaak met zout, peper en eventueel extra vierge olijfolie naar smaak. Doe de rucola op een bord, bestrooi met de gemengde zaden.

 

 

Lekker met wat frisse groene sla.




Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl