Paddenstoelen Stroganoff (Vegetarisch)


- voor 1 persoon:

  • 150 g aardappelrösties
  • 1/2 zoete puntpaprika
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 1/2 el natuurazijn
  • 75 g cherrytomaten
  • 1/2 sjalotje
  • 25 g rucola slamelange
  • 75 g kastanjechampignons
  • totaal 2 tl kruiden mengen:
  • 1/2 tl komijnzaad, 1/2 tl korianderzaad, 1/2 tl gerookte paprika, de rest zwarte peper,  oregano, venkelzaad, anijszaad, laurier, peterselie.
  • 45 g roomkaas light naturel

Bereiden

Verhit een ruime koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de rösties in 12 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege. Snijd ondertussen de steel van de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Klop een dressing van de olie en azijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Halveer de cherrytomaten en meng samen met de dressing door de sla.

Snijd de champignons in kwarten. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignons en paprika met de kruiden 5 min. op hoog vuur. Voeg de roomkaas toe en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en de rest van de azijn. Serveer de paddenstoelen stroganoff met wat gesneden verse koriander, de rösties en de salade.

Serveertip:

 

Lekker met fijngesneden peterselie.



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl