Pasta gorgonzola


- 1 pers.

 

  • 25 gr gorgonzola of gekruide roomkaas
  • 75 gr champignons
  • 75 gr courgette
  • 50 gr gele paprika
  • 50 gr rode paprika
  • 45 gr ui
  • 25 gr magere ham blokjes
  • 40 gr volkoren penne (ongekookt)
  • 1 el knoflookolijfolie
  • wat tomaatjes
  • wat rucola

Bak de hamblokjes zachtjes heel even uit in een anti-aanbakpan haal ze uit de pan, maak de pan schoon voor de groenten. 

Maak ondertussen de ui, paprika, champignons en courgette schoon. Snijd dit allemaal in kleine blokjes en de champignons in plakjes. Bak de ui en de rest van de groenten in een anti aanbak pan licht aan met eventueel 1 el olie. 

 

 

Kook de penne beetgaar (al dente). Afgieten de groenten, tomaten en de hamblokjes erdoor mengen het stuk kaas erop laten smelten alles voorzichtig doorroeren.

 

Doe er op het bord nog wat rucola overheen.

 




Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl