Asperges met ham en ei


De gezonde variant!

Per persoon:

  • 500 gr ongeschilde asperges
  • 100 gr beenham
  • 2 eieren
  • 1 klontje roomboter ongezouten (6 gr)
  • Bosje peterselie
  • 100 gr krieltjes

Bereiden:
Breng een pan water aan de kook. Schil de asperges en snijd 1/2 cm van het uiteinde af. Kook de ongeschilde krieltjes in 15 minuten gaar. Kook de asperges 15 minuten en de eitjes hooguit 10 minuten. Snijd ondertussen de beenham in kleine blokjes en de peterselie in fijn. 

 

 

 

Laat de asperges ongeveer 10 minuten nagaren en giet daarna af. Pel de eieren en snijd ze klein. Leg de asperges en aardappels op het bord, verdeel de ham en eieren erover en de boter, daarna rijkelijk bestrooien met peterselie.

 

Eet smakelijk!

482 kcal per portie
37.7 g eiwit

35.2 g koolhydraten

19.2 g vet

8 g verzadigd vet



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl