Sandwichspread


  • 100 gr bloemkool rauw in kleine stukjes
  • 1 geroosterde puntpaprika
  • 2 kleine augurken in blokjes
  • 5 zilveruitjes in kwarten
  • 250 gr cottage cheese
  • klein stukje knoflook
  • het wit van 1 gekookt ei
  • peper 

Zorg dat alles in kleine stukjes is, doe dan alles in een blender. Maak het allemaal heel fijn. Schep bij de groenten 250 ml cottage cheese en roer goed. Breng op smaak met peper.

Roer het geheel nog 1 keer goed door en doe de spread in een grote schone jampot. Je kunt de spread zo'n 4 dagen in de koelkast bewaren.

 

 

Tips

Je kunt natuurlijk eindeloos variëren met groenten. Denk bijvoorbeeld ook eens aan witte kool, paprika, wortel, bosui, komkommer zonder zaadlijst, tomaat ook zonder de zaadjes of bleekselderij. Griekse yoghurt ipv cottage cheese of een pittig rood uitje ipv de bosui. Maar als basis kan je ook denken aan kikkererwten.

 

Het is ook lekker om kruiden toe te voegen, zoals fijn gehakte peterselie of bieslook.



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl