Spinazie taartje


- 2 pers.

Kleine springvorm

  • 3 plakjes hartige taart deeg
  • 500 gram spinazie, vers of diepvries
  • 100 gram champignons
  • 50 gram ui
  • 50 gram prei
  • 200 gram gerookte zalm
  • 50 gram feta

Roerbak de spinazie in 4/5 minuten gaar, laat uitlekken in een vergiet. Laat een beetje afkoelen, anders verbrand je je vingers en snijd daarna klein.

In de tussentijd roerbak je de rest van de klein gesneden groentaen in een paar minuten lekker aan en voeg je de zalm in stukjes erbij met de klein gesneden spinazie. 

Bekleed de springvorm met wat bakpapier en de plakjes bladerdeeg en vul met het spinazie mengsel en brokkel de feta erover.

 

Airfryer-

15 minuten op 200˚C daarna 15 minuten op 160˚C door laten garen.

 

Gewone oven-

30 minuten in het midden van de oven op 200˚C



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl