Tonijn met zoete aardappel


per persoon

  • 150 gr Paksoi
  • 100 gr Zoete aardappel
  • 50 gr Pastinaak
  • 50 gr Courgette
  • Tonijn

Bereiden:

Snijd alle groenten in kleine stukjes. Kook de aardappel en de pastinaak heel even voor, anders duurt het in de wok te lang en is de paksoi te zacht.

Roerbak alle groenten, kruid met bijvoorbeeld selderij, dille en natuurlijk p&z

De vis had ik hier even gegrild en wat viskruiden over gedaan. 

En je mag natuurlijk altijd meer groenten gebruiken!!



Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl