FLUITEND DOOR DE OVERGANG!

Vraag jij je ook wel eens af, houdt het nou nooit eens op! De opvliegers, veel, vaak, maar meestal op de meest onhandige momenten. Nachten zwetend wakker liggen, altijd te koud, of te warm...Geen taille meer.... nergens zin in en eigenlijk zuchtend en steunend door de overgang!

Toen je ooit ongesteld werd, was het al geen feest, maar nu het gaat stoppen wordt het gewoon irritant!!

 

Alle lichamelijk ongemakken krijg je cadeau en je bent vaak helemaal op jezelf aangewezen.

Wat gaan we bespreken in deze workshop, een klein beetje van het waarom, maar vooral hoe ga je er het best mee om, wat kan je voor jezelf doen en hoe ga je dat doen.

 

Opvallend

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen uit de Japan minder last van de overgang hebben. Dat heeft meerdere redenen: ze eten veel groenten, fruit en vette vis. Ook eten ze minder fastfood en andere fabrieksmatig voedsel.

 

Kortom

Om je figuur te behouden tijdens en na de overgangsjaren, moet je aan de slag. Het komt niet aanwaaien en je moet er heel wat voor over hebben.

Maar maak je geen zorgen, dit kan veel leuker worden dan je nu denkt.

 

De stofwisseling stimuleren door lekker te bewegen, dat is goed voor je humeur en goed voor je lijn. Te leren welke voedingsmiddelen voor je werken en welke niet, en hoe je dat zo smaakvol mogelijk kan doen.

 

Het wordt een leuke avond, leert veel over je lichaam en nog een gratis boek, 10 recepten voor de slanke taille in de overgang.

Wat zijn de kosten? 

De training duurt ± 60  minuten en de kosten bedragen  € 19.50 p.p.

  

 

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

 

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl