Training 'DE OVERGANG EN DAN'

In een leven zijn er diverse momenten van drastische veranderingen. Gewild of ongewild maken we die allemaal mee. Bij vrouwen is de menstruatiecyclus en de daarmee samenhangende vruchtbaarheid zo'n periode van verandering. Over het algemeen wordt de eerste menstruatie makkelijker ontvangen dan het loslaten van dit proces. De overgang kenmerkt zich dan ook vaak als een periode van inzicht, maar ook als een periode van lichamelijke ongemakken.

 

Tijdens deze training 'wandelen' we in het kort door een vrouwenleven en kijken we naar het fysieke en emotionele proces voorafgaand aan en tijdens de overgang. We gaan dieper in op de hormonale veranderingen in het lichaam en wat voor overgangsverschijnselen daarbij kunnen optreden. De overgangsverschijnselen zijn positief te beïnvloeden met het juiste voedingspatroon. Om er voor te zorgen dat je als vrouw veilig en gezond de menopauze meemaakt, is het nodig daar op tijd aandacht aan te besteden.

 

Helaas, geen ontkomen, aan als vrouw. 

Maar, hoe krijg je meer kwaliteit in je leven, weten hoe en wat je er zelf aan kunt doen? Weer genieten van de leuke dingen van het leven? Hoe ga je dat doen, als je er letterlijk geen puf voor hebt....

 

Opvallend

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen uit de Japan minder last van de overgang hebben. Dat heeft meerdere redenen: ze eten veel groenten, fruit en vette vis. Ook eten ze minder fastfood en andere fabrieksmatig voedsel.

 

Kortom

Om je figuur te behouden tijdens en na de overgangsjaren, moet je aan de slag. Het komt niet aanwaaien en je moet er heel wat voor over hebben.

Maar maak je geen zorgen, dit kan veel fijner worden dan je nu denkt.

 

De stofwisseling stimuleren door lekker te bewegen, dat is goed voor je humeur en goed voor je lijn. Te leren welke voedingsmiddelen voor je werken en welke niet, en hoe je dat zo smaakvol mogelijk kan doen.

Dat maakt het leuk!

Wat zijn de kosten? 

De training duurt ± 60 á 90 minuten en de kosten bedragen  € 20.00 p.p.

  

 

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl