IK EET ALLES!


Zitten we gezellig met elkaar aan het overheerlijke kerst diner, vraagt mijn nichtje ineens: Zeg, Emmy, zijn er eigenlijk dingen die jij niet eet of drinkt tijdens de kerst???

 

Dit was eigenlijk een hele goeie vraag, wat was mijn antwoord….. JA, IK EET ALLES.....

Dit antwoord was lekker snel en makkelijk. Dit met de gedachte, dat kerst echt een feestje mag zijn, ja toch?!

 

 

Maar mijn antwoord was toch niet helemaal juist…. Want de keuzes die ik maak, maak ik niet ter plekke, maar van te voren.  Ik eet ook eigenlijk al jaren alleen maar dingen die ik echt heel lekker vind en al het andere boeit mij niet. Maar dat is wel een kwestie van keuzes maken. 

 

Maar, met de kerst, drink ik lekker wijn, heb ik genoten van het karamelijs/stroopwafelijs!! Maar ik heb overdag wel al wat aanpassingen gedaan….

 

 

Een uitgebreid ontbijt, doe ik iets minder en ik zorg dat ik al lekker fruit op heb en s avonds eet ik zoveel mogelijk groenten, wat aardappel en weinig vlees. En de ene dag kies je voor het één en de andere dag kies je het net weer wat anders. Alhoewel minder vlees voor mij een standaard is. (zie mijn volgende blog op 10 januari.... )

 

 

Dussssss tja, eigenlijk doe ik zoveel dingen automatisch, dat ik er totaal niet bij nadenk als het gevraagd wordt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Instagram


EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies | Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

📞06-24526399  WhatsAppen mag ook👍

email: info@ehvoedingsadvies.nl