ERVARINGEN


Mijn werk is mijn passie!

 

Is het tijd en wil jij nu echt voor een gezonder voedingspatroon gaan? Dan weet ik zeker dat jou daarin kan ondersteunen!

Maar wees gewaarschuwd, ik geef je ook wanneer nodig, een vriendelijke doch besliste schop onder je kont😉! 

 

Ik ben ook mega trots op al mijn clienten, ze zijn stuk voor stuk een feest om mee te werken!


'Emmy, super bedankt. Ik ben helemaal blij!! Sinds begin januari ben ik jouw adviezen gaan volgen, beter gaan eten en meer gaan sporten. Ik voel me zo lekker!! Ik heb meer energie, ik slaap beter, ik ga zelfs beter naar de wc☺️. En ik ben al bijna 5 kilo kwijt!! Dit is wat ik zocht, ga er zeker mee door! Bedankt Emmy, voor je steun en je super adviezen! o blij mee!! En nu doorgaan!!'


Super lieve coach, staat je bij met raad en daad!


Ik ben bij Emmy geweest voor voedings advies , omdat ik wat kilogrammen kwijt wilde . Na intake gesprek , waar we de door mij ingevulde lijst met wat ik dagelijks at en dronk , heeft ze voor mij een week lijst gemaakt . In deze lijst staat , wat je dagelijks mag eten aan gezonde voeding . Binnen een zeer korte tijd was ik 10 kg afgevallen . Dit is nu meer als 1 jaar geleden en dankzij deze etenswijze blijf ik nu rond de 85 kg , wat mijn streven was . Dus ja

Ik ben zeer blij met het advies van Emmy van EHVoedingsadvies


Ik heb een cursus gevolgd bij Emmy en vond dat de begeleiding erg goed was! Ook de hulpmiddelen vond ik erg gemakkelijk te gebruiken, namelijk een spreadsheet waarop je dagelijks je genomen voedsel moest vermelden! Ze geeft je goede tips en er is wekelijks een weegmoment! Dat is wel grappig, want het blijft spannend! Ook geeft ze regelmatig menu's weg, die je makkelijk zelf kan maken, smakelijk zijn en zeker gezond! In ons clubje gingen we ook sporten, dus wandelen, rennen en grondoefeningen! Al met al, kan ik Emmy aanraden, wanneer je besluit een aantal kg kwijt te raken! Ze is zeer kundig en weet waar ze over praat...en een groot voordeel zelf vind ik; ze is zelf niet broodmager, maar ziet er super gezond uit!


Emmy is zoals zij het zelf ook omschrijft op haar site voor mij meer dan een stok achter de deur, ik heb al heel lang moeite om mijn gewicht onder controle te houden. Zeker nu ik bijna 50 ben en in de overgang raak is het heel moeilijk om niet nog zwaarder te worden en verleidingen te weerstaan. Dit komt mede door de hormonale veranderingen en gewoon aanleg. Wat ik met Emmy en mezelf heb afgesproken er moet gewicht af, maar het niet snel en dat is oké! 


Door bijna wekelijks bij Emmy te komen wegen en de week door te nemen blijf ik bewust van mijn eetgedrag en probeer de tips en weekmenu’s die Emmy aanreikt te volgen. Emmy is soms streng, maar ze is zeker heel motiverend op allerlei gebied, dus denk ook aanhet aanreiken van ideeën om te bewegen en andere voeding te proberen. Emmy is gewoon een hele goede coach.


Bedankt dat je iedere keer weer de tijd voor me neemt en ook merkt dat er inderdaad meer aan de hand is dan alleen mijn ‘gewicht’. En fijn om te merken dat je mij serieus wilt helpen.


Emmy, veel dank voor je geduld en uitleg en je gewoon puur mens zijn. Dat helpt echt.


’Mijn ervaring bij Emmy kan ik alleen maar als positief omschrijven; ze neemt goed de tijd om samen te kijken wat een goede en gezonde eetgewoonte is die bij jouw levensstijl past. Wat ik eigenlijk niet verwachtte was, dat ik meer moest gaan eten om ‘ de motor’ de hele tijd aan de gang te houden om zo tot een goede en constante vetverbranding te komen. Ook heeft zij mij geleerd om in bepaalde gevallen (bijv. tijdens etentjes) de goede keuzes te maken. De kinderen heb ik ook een tijdje meegenomen naar Emmy zodat ook zij op jongere leeftijd leerden wat goede voeding precies is en dat het bijvoorbeeld onverstandig is om je ontbijt over te slaan. Al met al heeft ons hele gezin profijt gehad van Emmy’s adviezen.  


 Bedankt voor al jouw hulp, je openheid en je inzet, heb het gevoel dat je een mede strijder bent!


Van Emmy heel veel geleerd in het afgelopen jaar. Geleerd om bewuster met voeding bezig te zijn. Ook staat ze altijd voor je klaar en beantwoord je vragen snel en vakkundig. En Emmy is iemand die naar je luistert en de tijd voor je neemt. En je eetproblemen met je op probeert te lossen. Kortom een vrouw die haar vak verstaat en ook nog eens een super lief mens is.


Blij met het traject en hoe dit nu deel van mijn dagelijks leven is geworden.


Ik vind het heel prettig dat je zoveel warmte in je werk legt, zeker naar je clienten en bedankt voor je positieve en heldere ondersteuning. 


Bedankt, voor het luisteren en je adviezen. Ik ben er erg mee geholpen. Maar of ik ze nu opvolg of niet, je blijft positief en aankomen met ideeën hoe het misschien wel kan, wel lukt. Bedankt voor de lekkere recepten en je gulle lach.


Als je, je depressief voelt is cognitieve gedragstherapie niet leuk. Je therapeut gaat op zoek naar lichtpuntjes en een andere manier van denken, terwijl je daar (int het begin) helemaal niet naar toe wilt. 

In eerste instantie voelde ik. Me weleens onbegrepen, maar door Emmy’s nuchterheid en humor is er een klik tussen ons die werkt. Ik durf haar te vertrouwen en daardoor haar adviezen proberen te volgen, hoe moeilijk dat ook is….

Ik waardeer enorm wat je allemaal voor me gaan hebt, en als ik ooit ergens mee zit, weet ik je weer te vinden ;P


 Super bedankt dat je altijd zoveel tijd voor me neemt en serieus begeleidt, en niet alleen maar even meten, ook weten. Daar ben ik heel blij mee!!


Zo blij, ik zit nog redelijk op mijn goede gewicht, zelfs nu na de feestdagen. 

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn visie: Het is mijn mening dat het voor iedereen mogelijk is, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Door kleine stapjes te maken en goede coaching, help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl. 

Met pure producten en oog voor het milieu en duurzaamheid.

En voor velen niet onbelangrijk, dat je nog gaat afvallen ook! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl