ERVARINGEN

Mijn werk is mijn passie!

 

Is het tijd en wil jij nu echt voor een gezonder voedingspatroon gaan? Dan weet ik zeker dat jou daarin kan ondersteunen!

Maar wees gewaarschuwd, ik geef je ook wanneer nodig, een vriendelijke doch besliste schop onder je kont😉! 

 

Ik ben ook mega trots op al mijn clienten, ze zijn stuk voor stuk een feest om mee te werken!

Uit de praktijk:


Ik wilde 5 kg kwijt, maar mijn lichaam reageert niet altijd normaal. Ik ben zo'n type die afvalt in de vakantie, in een all in hotel… ik eet dan regelmatig en best wel veel… maar ook veel fruit en vis, daar doe ik het goed op. Dit moet ik dus ook thuis gaan doen, en meer eten! Maar in de regel kwam het er niet van, is het te druk, staat er weer even makkelijk op het menu. Even makkelijk houdt bij ons in dat we wat vaker brood bij een maaltijd eten, en die. maaltijd bestaat dan uit een k&k kippenpoot, of makreel, of sushi… niet allemaal even gezoen en er gaat ook wat snoep en koek in…
Nu eet ik gewoon volkorenbrood ipv lowcarb, snoep minder en eet regelmatiger. Het is nog een lange weg te gaan, maar ik ben blij dat ik nu een goed plan heb en hulp heb gevraagd!


Ik ben er zo blij mee! Vlak voor de vakantie toch bij Emmy begonnen, had nog krap 2 maanden tot mijn vakantie… Het plan werd proberen om toch maar in te steken op 5 kg…. Maar, het ging als een trein! Want, na 8 weken, was ik zonder veel problemen bijna 7 kg kwijt! Zelfs bij het laastste consult 7.5 kg!! Wat was mijn reden van het succes? Gewoon doen wat je afspreekt, stick tot the plan… En ja, er stond ook gewoon af en toe patat en/0f pizza op het menu!


Hahahaha tja, wat moet ik zeggen…. wilde 20 kg kwijt, het werden er 45!! Voel mij topfit en kan zulke leuke kleding weer aan, wat ik nooit durfde!


Er moet wat gebeuren… zo kwam een dame binnen, rond oktober 2021! Dit werd haar verhaal;

 

Er moet wat gebeuren, dacht ik, het lukt mij niet meer alleen. Doe ik het nu goed, moet ik iets anders, ik weet het gewoon even niet meer. Zo gedacht, heb ik Emmy op internet gevonden en heb een afspraak gemaakt. Het werd een fijn gesprek en ik ging naar huis met een duidelijke basis en ging ermee aan de slag. Nu het traject is afgesloten, heb ik zoveel geleerd over koolhydraten, voedingsstoffen en waar je op moet letten op de verpakkingen. Eigenlijk vond ik het eerst nogal een gedoe. Maar door goed geïnformeerd te worden, en in kleine stapjes het soms ook te herhalen, is het mij wel duidelijk geworden, ik ben een paar kilo kwijt én ik weet veel beter wat ik eet. Het basismenu gebruik ik als leidraad, die gaat nu voor altijd mee.

Super blij met Emmy!


Eind oktober 2020 had  ik genoeg van mijn Corona-kilo’s!

In het verleden heb ik al vele pogingen gedaan om af te vallen, maar meestal was het resultaat van korte duur, zoals bij zovelen. Ik ben nu 74 en had geen zin meer in de EGA, Sonja Bakker, dokter Frank, het brooddieet, enz. Mijn man maakte zich wel zorgen om mijn flink toegenomen gewicht en ging zoeken op internet. Daar vond hij de site van Emmy en wat daar op stond sprak hem wel aan. Aanvankelijk was ik niet zo enthousiast, maar bij nader inzien leek het me toch wel een goede methode en maakte al snel een afspraak met haar.  

 

Emmy heeft mij in korte tijd geleerd om zo gezond mogelijk te eten. Zij gaf mij richtlijnen voor een aan mijn leeftijd aangepast voedingspatroon.

 

Inmiddels ben ik in 5 maanden 10 kilo afgevallen, dus het is heel geleidelijk gegaan en zeker geen crash-dieet! 

 

Ik streef er naar om dit patroon doordeweeks vol te houden en er in het weekend een beetje van af te wijken. 

 

Emmy is een heel goede en motiverende coach! Omdat zij wegens de lockdown in haar kantoor geen cliënten meer mocht ontvangen, sprak zij met mij af om te gaan wandelen en dat hebben we dus een aantal weken met veel plezier gedaan. Het gevolg is dat ik nu bijna dagelijks een wandeling maak van meer dan 10.000 stappen en ik voel me er prima bij! Ook ben ik heel blij dat ik mijn te klein geworden broeken weer kan dragen!

 

Hartelijk dank Emmy! 


Begin mei 2020 heb ik op advies van een vriendin me gemeld bij Emmy Hallensleben te Brielle met het initiatief om 5 a 7 kilo af te vallen.

 

Na een lijst met mijn eetgewoontes gedurende een week opgestuurd te hebben, nodigde zij mij uit voor een intake gesprek wat prettig verliep. Met veel  informatie betreffende spijsvertering, vezels, vitamines ,energie en mineralen ging ik aan de slag.

 

Na verloop van enige weken was er nauwelijks of geen resultaat merkbaar, waarop zij voorstelde om mijn schildklier eens na te laten kijken, waarop ik vervolgens een afspraak bij de arts maakte en het resultaat was dat dit orgaan niet goed werkte wat het niet afvallen verklaarde.

Daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor.

 

Voorlopig ben ik bezig met allerlei onderzoeken waarvan de resultaten nog niet bekend zijn.

Ik dank Emmy voor haar goede adviezen en de heerlijke en gezonde recepten die ik van haar kreeg en nog steeds gebruik.

 

Het is  een goed advies wat zij geeft, zij kijkt naar de persoon en stemt daar haar adviezen op af, met veel variaties wat de recepten betreft, ze zijn stuk voor stuk eerlijk en heerlijk.


Ook ik wilde graag wat kilo's kwijt maar had hier voedingsadvies bij nodig.

Een vriendin vertelde mij over Emmy Hallensleben en dat zij een hele goede coach zou zijn.

Nou, Emmy is zeker een top coach, die weet waar ze het over heeft.Het klikte gelijk tussen ons.

Zij gaf mij waardevolle tips en daardoor ben ik bewuster gaan eten.

Op weg naar een gezond gewicht zonder veel af te zien.

Ben inmiddels al flink wat kilo's kwijt en voel me hierdoor ook een stuk fitter.

Kwam ik anders hijgend van mijn fiets,nu trap nog een stukje door.

 

Bedankt Emmy voor de begeleiding!


Ik kende Emmy al en had altijd al positieve reacties gehoord over haar voedingsadvies, maar zelf nooit bij haar geweest, totdat zij in de Jumbo stond en ik wat vragen had over voeding. Dit gebeurde een paar keer achter elkaar als ik weer een vraag had over.. of het niet te veel suiker bevatte of te vet was.

Tijdens zo’n gesprekje verbaasde ik mij over hoe ontwetend je bent over wat er zoal in bepaalde producten zit, dus een afspraak gemaakt met haar om te weten wat je nou naar binnen (schuift) op een dag. 

Dit is nu zo’n 3 maanden terug...ik ben zoveel bewuster gaan eten en ook nog eens 4 kg lichter.

Je kan in principe alles eten, maar door het goede advies en heerlijke recepten eet je veel gezonder.

De wekelijkse gesprekken in het begin dragen eraan bij dat je gemotiveerd blijft. En op vrijdag, wanneer Emmy in de Jumbo staat, verheug ik me alweer op de lekkere hapjes en recepten. 

Natuurlijk zondig ik ook wel eens... vooral als het weekend is, maar de dag erna pak ik de draad weer op.

Het is geen dieet, maar een veranderd eetpatroon. Echt een aanrader!


'Emmy, super bedankt. Ik ben helemaal blij!! Sinds begin januari ben ik jouw adviezen gaan volgen, beter gaan eten en meer gaan sporten. Ik voel me zo lekker!! Ik heb meer energie, ik slaap beter, ik ga zelfs beter naar de wc☺️. En ik ben al bijna 5 kilo kwijt!! Dit is wat ik zocht, ga er zeker mee door! Bedankt Emmy, voor je steun en je super adviezen! o blij mee!! En nu doorgaan!!'


Super lieve coach, staat je bij met raad en daad!


Ik ben bij Emmy geweest voor voedings advies , omdat ik wat kilogrammen kwijt wilde . Na intake gesprek , waar we de door mij ingevulde lijst met wat ik dagelijks at en dronk , heeft ze voor mij een week lijst gemaakt . In deze lijst staat , wat je dagelijks mag eten aan gezonde voeding . Binnen een zeer korte tijd was ik 10 kg afgevallen . Dit is nu meer als 1 jaar geleden en dankzij deze etenswijze blijf ik nu rond de 85 kg , wat mijn streven was . Dus ja

Ik ben zeer blij met het advies van Emmy van EHVoedingsadvies


Ik heb een cursus gevolgd bij Emmy en vond dat de begeleiding erg goed was! Ook de hulpmiddelen vond ik erg gemakkelijk te gebruiken, namelijk een spreadsheet waarop je dagelijks je genomen voedsel moest vermelden! Ze geeft je goede tips en er is wekelijks een weegmoment! Dat is wel grappig, want het blijft spannend! Ook geeft ze regelmatig menu's weg, die je makkelijk zelf kan maken, smakelijk zijn en zeker gezond! In ons clubje gingen we ook sporten, dus wandelen, rennen en grondoefeningen! Al met al, kan ik Emmy aanraden, wanneer je besluit een aantal kg kwijt te raken! Ze is zeer kundig en weet waar ze over praat...en een groot voordeel zelf vind ik; ze is zelf niet broodmager, maar ziet er super gezond uit!


Emmy is zoals zij het zelf ook omschrijft op haar site voor mij meer dan een stok achter de deur, ik heb al heel lang moeite om mijn gewicht onder controle te houden. Zeker nu ik bijna 50 ben en in de overgang raak is het heel moeilijk om niet nog zwaarder te worden en verleidingen te weerstaan. Dit komt mede door de hormonale veranderingen en gewoon aanleg. Wat ik met Emmy en mezelf heb afgesproken er moet gewicht af, maar het niet snel en dat is oké! 


Door bijna wekelijks bij Emmy te komen wegen en de week door te nemen blijf ik bewust van mijn eetgedrag en probeer de tips en weekmenu’s die Emmy aanreikt te volgen. Emmy is soms streng, maar ze is zeker heel motiverend op allerlei gebied, dus denk ook aanhet aanreiken van ideeën om te bewegen en andere voeding te proberen. Emmy is gewoon een hele goede coach.


Bedankt dat je iedere keer weer de tijd voor me neemt en ook merkt dat er inderdaad meer aan de hand is dan alleen mijn ‘gewicht’. En fijn om te merken dat je mij serieus wilt helpen.


Emmy, veel dank voor je geduld en uitleg en je gewoon puur mens zijn. Dat helpt echt.


’Mijn ervaring bij Emmy kan ik alleen maar als positief omschrijven; ze neemt goed de tijd om samen te kijken wat een goede en gezonde eetgewoonte is die bij jouw levensstijl past. Wat ik eigenlijk niet verwachtte was, dat ik meer moest gaan eten om ‘ de motor’ de hele tijd aan de gang te houden om zo tot een goede en constante vetverbranding te komen. Ook heeft zij mij geleerd om in bepaalde gevallen (bijv. tijdens etentjes) de goede keuzes te maken. De kinderen heb ik ook een tijdje meegenomen naar Emmy zodat ook zij op jongere leeftijd leerden wat goede voeding precies is en dat het bijvoorbeeld onverstandig is om je ontbijt over te slaan. Al met al heeft ons hele gezin profijt gehad van Emmy’s adviezen.  


 Bedankt voor al jouw hulp, je openheid en je inzet, heb het gevoel dat je een mede strijder bent!


Van Emmy heel veel geleerd in het afgelopen jaar. Geleerd om bewuster met voeding bezig te zijn. Ook staat ze altijd voor je klaar en beantwoord je vragen snel en vakkundig. En Emmy is iemand die naar je luistert en de tijd voor je neemt. En je eetproblemen met je op probeert te lossen. Kortom een vrouw die haar vak verstaat en ook nog eens een super lief mens is.


Blij met het traject en hoe dit nu deel van mijn dagelijks leven is geworden.


Ik vind het heel prettig dat je zoveel warmte in je werk legt, zeker naar je clienten en bedankt voor je positieve en heldere ondersteuning. 


Bedankt, voor het luisteren en je adviezen. Ik ben er erg mee geholpen. Maar of ik ze nu opvolg of niet, je blijft positief en aankomen met ideeën hoe het misschien wel kan, wel lukt. Bedankt voor de lekkere recepten en je gulle lach.


Als je, je depressief voelt is cognitieve gedragstherapie niet leuk. Je therapeut gaat op zoek naar lichtpuntjes en een andere manier van denken, terwijl je daar (int het begin) helemaal niet naar toe wilt. 

In eerste instantie voelde ik. Me weleens onbegrepen, maar door Emmy’s nuchterheid en humor is er een klik tussen ons die werkt. Ik durf haar te vertrouwen en daardoor haar adviezen proberen te volgen, hoe moeilijk dat ook is….

Ik waardeer enorm wat je allemaal voor me gaan hebt, en als ik ooit ergens mee zit, weet ik je weer te vinden ;P


 Super bedankt dat je altijd zoveel tijd voor me neemt en serieus begeleidt, en niet alleen maar even meten, ook weten. Daar ben ik heel blij mee!!


Zo blij, ik zit nog redelijk op mijn goede gewicht, zelfs nu na de feestdagen. 

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Instagram


EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies | Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

📞06-24526399  WhatsAppen mag ook👍

email: info@ehvoedingsadvies.nl