OVER EMMY

Sinds 2008 ben ik de trotse eigenaar van EHVoedingsadvies!

 

Wat typeert mij... ik ben spontaan, begaan, zeer betrokken, toegankelijk, oké een tikje chaotisch, maar altijd vrolijk! Echt altijd vrolijk, dus ook om 7 uur 's morgens (af en toe tot ongenoegen van mijn naasten). Voordeel hiervan is, dat zij mij graag laten uitslapen 😉.

 

Ik ben Emmy en in mijn praktijk help ik je stap voor stap naar een gezondere leefstijl. Ik maak een passend voedingsadvies en we kijken wat voor jou haalbare doelen daarin zijn. 

 

Waarom voor mij kiezen?

 

Als gewichtsconsulent, ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste voedingstrends. De scholing van een gewichtsconsulent, stopt niet bij het behalen van haar diploma.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen stappen kan maken naar een gezondere leefstijl naar een lekker in je lijf gevoel!

 

 


Schade en schande

Overigens heb ik zelf een lijnverleden, van hier tot Tokio. Vanaf mijn 20ste en alles gedaan, om zo slank mogelijk te zijn.... met zoveel diverse uitkomsten, zoals: 

  • 1000 kcal                 - 15 kg
  • Brooddieet               +  5 kg
  • E.G.A.                      - 10 kg
  • Sonja                       -  4 kg
  • weer 1000 kcal         -  5 kg
  • en als laatste hype koolhydraatarm.... + 1.5 kg

Dat 1000 kcal dieet, was voor mij het succesvolsten, dit heb ik uiteindelijk zelfs meer dan 10 jaar volgehouden, ik woog nog maar zo`n 50 kg. Even zwanger van een tweeling tussendoor (+30 kg) en na drie maanden weer ±50 kg, schoon aan de haak! Enigszins jammer hiervan is, dat ik hierdoor mijn stofwisseling behoorlijk om zeep heb geholpen.... 

 

Zoals je kunt zien, is het niet altijd een gegarandeerde uitkomst, als je aan een 'dieet' begint, daarom begin ik er niet meer aan. Nu volg ik al jaren aan mijn eigen voedingsadvies en dat werkt! Maarrrr ook niet altijd, want, ook ik moet mij dan wel aan mijn eigen adviezen houden😇🙈
Maar het leven is te leuk, om er niet van te genieten en soms hoort 'ongezond' daar een heus wel een keertje bij!

Echt afvallen met gewone gezonde voeding, is een kwestie van consequent zijn en volhouden. Dit is elke dag weer op te pakken en eenvoudig om mee door te gaan. Gelukkig is dus de wijze waarop, wel makkelijk!

     

Want wat ik inmiddels wel zeker weet is, dat wanneer ik het weer oppak, het altijd weer werkt!
Daarom weet ik zeker, dat ik ook jou kan helpen!!


Wat doe ik zoal meer:

 

Sinds 2003 ben ik als begeleidster werkzaam geweest bij een woon/werklocatie voor verstandelijk gehandicapten. Nu ben ik al weer een paar jaar coach van verschillende cliëntenraden en help ik de bewoners hun stem te laten horen. Ik vind het altijd erg belangrijk dat je zelf verantwoordelijk bent voor de regie van je eigen leven. Ennnn ook hier heb ik ook diverse cliënten naar een bij hun beter passend gewicht begeleid. Dit zijn lange en uitdagende trajecten, maar al duurt het lang, vaak komen we er wel!Tja, en dan zeggen ze dat beweging goed voor je is, dus  ben ik 3 x per week met mijn vriendin(nen) aan het wandelen. Heerlijk buiten, goed voor je lijf en goed voor je hoofd!

Waar ik ook zo van geniet is de verzorging van mijn verzorg-paarden en van het buiten-rijden in de polder. Hier twee van mijn knappe verzorgpaardjes😍Ik lees heel graag, kan mij echt in een boek verliezen… ben dan onaanspreekbaar en onuitstaanbaar 😇

En samen met mijn man genieten we van vakanties, of het nu in Europa is, of naar Amerika. Overal zijn mooie routes en ongelooflijke mooie natuurgebieden. Het is de planning van een reis en de ontspanning die het brengt waar we erg van genieten. 


 

 

 

Maar, genoeg over mij, ik kijk ernaar uit om je te leren kennen, je verhaal te mogen horen en je te begroeten in mijn praktijk!

 

Dus aarzel niet langer en maak die afspraak!

 


Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Instagram


EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies | Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

📞06-24526399  WhatsAppen mag ook👍

email: info@ehvoedingsadvies.nl