25. juni 2019
Slapen in de hitte.. hoe? 7 tips om beter te slapen!
20. mei 2019
En hoe is het met jou en het zomergevoel? Ik ben nu even een weekje op vakantie, in Zweden. En zit aan jullie te denken en hoop zo, dat jullie gewoon allemaal wat dichter naar hun streefgewicht zijn gekomen! Het is nu echt de tijd dat bij velen de vakantie is begonnen of voor de deur staat!! Ik heb het moment aangegrepen om weer heerlijk in mijn recepten te duiken (ook, of juist op vakantie!) en meer aandacht aan mijn eten te geven. Vaak wanneer je uitgebreider gaat koken en daar de tijd voor...
08. mei 2019
Voeding is zo belangrijk bij MS, het kan klachten verzachten en verminderen.... Weet wat je eet, wat voor jouw lichaam werkt!
29. april 2019
Brood, daar zit wat in... JODIUM, onmisbaar voor een goed werkende schildklier.
28. maart 2019
Het is een lastig verhaal, kinderen en overgewicht! Want ze ziet er toch gezond uit.... of ze sport echt wel hoor..... Maar waar zitten dan wel de calorieën knallers....En wie gaat er wat aan doen??
03. maart 2019
Nachtdienst en eten, hoe doe je dat, gezond en wel...
28. februari 2019
Bij het prikkelbare darm syndroom (PDS) is sprake van een verstoorde werking van de darm.Deze staat ook wel bekend als spastisch colon, spastische darm of irritable bowel syndrome (IBS). PDS komt bij veel mensen voor en geeft verschillende klachten, waaronder buikpijn en diarree, of juist verstopping. De oorzaak van PDS is niet precies bekend. Als je last hebt van PDS is het belangrijk om vezelrijk te eten, volop te variëren en veel te drinken. Kenmerken prikkelbare darm syndroom Kenmerken...
08. februari 2019
Een ontzettende berg tips om jou te helpen om te ontspannen er staat altijd ook voor jou wat bij!!
08. februari 2019
Wordt jij gelukkig van een appel?? Weet jij hoe je gezonder en fitter wordt, maak die zoektocht naar wat voor jou kan werken!
08. februari 2019
Hoe gezond zijn vleesvervangers? Te veel vlees eten is niet gezond. Zo wordt de consumptie van rood vlees (varken, rund en lam) en bewerkt vlees (vleeswaren, worst) in verband gebracht met beroertes, diabetes en kanker. Maar er zitten natuurlijk ook een hoop goede stoffen in vlees zoals eiwitten, ijzer en vitamines.

Meer weergeven

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn visie: Het is mijn mening dat het voor iedereen mogelijk is, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Door kleine stapjes te maken en goede coaching, help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl. 

Met pure producten en oog voor het milieu en duurzaamheid.

En voor velen niet onbelangrijk, dat je nog gaat afvallen ook! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl