GROENTERONI
29. mei 2023
In mijn praktijk komt er nogal eens de vraag van: “Die tomaten, komkommers en appels heb ik helemaal gehad, krijg er alleen maar meer trek van. Wat kan ik nu toch anders als tussendoortje doen of `s avonds eens op de bank knabbelen”. Sowieso bij die appel een glas water en je maag zit een stuk voller, maar ja, als je nou net die appel zat bent en gewoon eens iets wilt snacken?! Denk dan eens bijvoorbeeld aan noten. Nu is daarin vol op keuze, in ongezonde keuzes, denk aan gesuikerde,...

LEVE HET VOORJAAR
26. april 2023
Ben je het weer helemaal zat, heb je ook alleen maar zin in zon. Wordt jij ook weer blij als je `s ochtends de vogels weer hoort fluiten, de kikkers kwaken, dat gevoel, dan weet je, het gaat de goede kant op. Ruim dan eens lekker je kast, je zolder, je huis en daardoor ook je hoofd weer eens lekker op! Winterkleding naar zolder, een bosje narcisjes in de vaas in de huiskamer, dit kan al erg stimulerend werken. Te weinig zonlicht en lichaamsbeweging in de buitenlucht zorgen voor gebrek aan...

30. maart 2023
Opeens valt het kwartje, je bent in de overgang! De periode valt meestal tussen je 40ste en 60ste levensjaar. Maar op dat moment weet je het zeker. Wat kan je doen om je lichaam te helpen erdoor te komen, zijn er vitamine belangrijk om je gezondheid beter te ondersteunen.
DE OVERGANG, HOE ZIT DAT NU ALLEMAAL EN HEEFT MIJN LICHAAM EXTRA'S NODIG?? Deel 1
20. februari 2023
Opeens valt het kwartje, je bent in de overgang! De periode valt meestal tussen je 40ste en 60ste levensjaar. Maar op dat moment weet je het zeker. Wat kan je doen om je lichaam te helpen erdoor te komen, zijn er vitamine belangrijk om je gezondheid beter te ondersteunen.

ALLEMAAL BEESIES, OVER INSECTEN ENZO
31. januari 2023
Insekten eten, de een gruwelt en de ander ziet mogelijkheden. Maar wat is er nu eigenlijk echt verandert en wat moet je weten over de insecten als voedingsmiddel.

31. juli 2022
Hoe ga jij het deze zomer doen,…. Nee, je heel de vakantie aan je voedingsadvies houden, hoeft echt niet. Maar wees wel bewust van de keuzes die je maakt. Als je bij het afslanken het gevoel hebt dat je jezelf veel ontzegt, ben je verkeerd bezig. Je moet zorgen dat als je wat je mist, vervangt door heel veel andere lekkere dingen. Vind je het vreselijk om veel water te drinken? Doe een schijfje citroen, ander fruit, munt of komkommer in je water. Geef smaak aan dat water. Maak van iedere...

GROENTEN OP JE BARBECUE!
23. mei 2022
Barbecue jij ook zo graag? Baal je ervan dat je zo zelden een beetje gezond kan barbecuen? Het kan wel, vervang je vlees door vis en vul aan met groenten, hier wat heerlijke tips!

WATER, DE REST KOMT LATER...
18. maart 2022
Water doet alleen goed, het is goed voor je lichaam, voor je huid, voor je darmen, voor je lijn… wat een superfood!

VLEES OF AARDAPPELVERVANGER?
21. februari 2022
De keuze is reuze, het aantal vleesvervangers in de supermarkt neemt alleen maar toe. Goed voor onder meer de planeet, maar klopt het dat een vegaburger vlees vervangt en hoe gezond is hij eigenlijk? Plantaardige producten zitten in de lift. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat: vegan ‘vissticks’, kikkererwtenkebab of oesterzwamworst. De wildgroei aan diervrije, maar wel vet- en koolhydraatrijke producten baart internationale voedingswetenschappers en gezondheidsorganisaties...

VAN INACTIVITEIT NAAR ACTIVITEIT!
01. oktober 2021
Hoe en waarom mis je toch soms de motivatie om iets te doen. En dan nog wel iets wat je zelf hebt verzonnen, wat je zelf heb bedacht te willen bereiken.….

Meer weergeven

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Instagram


EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies | Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

📞06-24526399  WhatsAppen mag ook👍

email: info@ehvoedingsadvies.nl