Vitamine D, hoe zit het daarmee?
27. oktober 2023
Vitamine D is bij zoveel processen in het lichaam betrokken! Zo is er voldoende vitamine D nodig om calcium op te kunnen nemen in onze botten. Waar te beginnen….

APPELS EN PEREN
30. juni 2023
Vaak vergelijk ik mensen met fruitūüėČ, want, er zijn appels en peren. Ik hou van beiden, maar ze zijn heel verschillend. Zowel van voedingswaarde qua product, als figuur van de mens. Maar eigenlijk zijn ze natuurlijk niet te vergelijken, niet qua uiterlijk, niet qua smaak‚ĶZo is het ook met mensen, hun figuur, en de reactie van je lichaam op een afvaltraject, nooit te vergelijken‚Ķ.

TEST JEZELF, WAT WEET JIJ VAN VEZELS?
27. juni 2023
Voedingsvezels zijn belangrijk voor je gezondheid. Maar er zijn nogal wat verschillen tussen vezels én veel misverstanden. Test je kennis: feit of fabel

GROENTERONI
29. mei 2023
In mijn praktijk komt er nogal eens de vraag van: ‚ÄúDie tomaten, komkommers en appels heb ik helemaal gehad, krijg er alleen maar meer trek van. Wat kan ik nu toch anders als tussendoortje doen of `s avonds eens op de bank knabbelen‚ÄĚ. Sowieso bij die appel een glas water en je maag zit een stuk voller, maar ja, als je nou net die appel zat bent en gewoon eens iets wilt snacken?! Denk dan eens bijvoorbeeld aan noten. Nu is daarin vol op keuze, in ongezonde keuzes, denk aan gesuikerde,...

LEVE HET VOORJAAR
26. april 2023
Ben je het weer helemaal zat, heb je ook alleen maar zin in zon. Wordt jij ook weer blij als je `s ochtends de vogels weer hoort fluiten, de kikkers kwaken, dat gevoel, dan weet je, het gaat de goede kant op. Ruim dan eens lekker je kast, je zolder, je huis en daardoor ook je hoofd weer eens lekker op! Winterkleding naar zolder, een bosje narcisjes in de vaas in de huiskamer, dit kan al erg stimulerend werken. Te weinig zonlicht en lichaamsbeweging in de buitenlucht zorgen voor gebrek aan...

30. maart 2023
Opeens valt het kwartje, je bent in de overgang! De periode valt meestal tussen je 40ste en 60ste levensjaar. Maar op dat moment weet je het zeker. Wat kan je doen om je lichaam te helpen erdoor te komen, zijn er vitamine belangrijk om je gezondheid beter te ondersteunen.
DE OVERGANG, HOE ZIT DAT NU ALLEMAAL EN HEEFT MIJN LICHAAM EXTRA'S NODIG?? Deel 1
20. februari 2023
Opeens valt het kwartje, je bent in de overgang! De periode valt meestal tussen je 40ste en 60ste levensjaar. Maar op dat moment weet je het zeker. Wat kan je doen om je lichaam te helpen erdoor te komen, zijn er vitamine belangrijk om je gezondheid beter te ondersteunen.

ALLEMAAL BEESIES, OVER INSECTEN ENZO
31. januari 2023
Insekten eten, de een gruwelt en de ander ziet mogelijkheden. Maar wat is er nu eigenlijk echt verandert en wat moet je weten over de insecten als voedingsmiddel.

31. juli 2022
Hoe ga jij het deze zomer doen,…. Nee, je heel de vakantie aan je voedingsadvies houden, hoeft echt niet. Maar wees wel bewust van de keuzes die je maakt. Als je bij het afslanken het gevoel hebt dat je jezelf veel ontzegt, ben je verkeerd bezig. Je moet zorgen dat als je wat je mist, vervangt door heel veel andere lekkere dingen. Vind je het vreselijk om veel water te drinken? Doe een schijfje citroen, ander fruit, munt of komkommer in je water. Geef smaak aan dat water. Maak van iedere...

GROENTEN OP JE BARBECUE!
23. mei 2022
Barbecue jij ook zo graag? Baal je ervan dat je zo zelden een beetje gezond kan barbecuen? Het kan wel, vervang je vlees door vis en vul aan met groenten, hier wat heerlijke tips!

Meer weergeven

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Instagram


EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies | Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

ūüďě06-24526399 ¬†WhatsAppen mag ookūüĎć

email: info@ehvoedingsadvies.nl