WATER, DE REST KOMT LATER...
18. maart 2022
Water doet alleen goed, het is goed voor je lichaam, voor je huid, voor je darmen, voor je lijn… wat een superfood!

VLEES OF AARDAPPELVERVANGER?
21. februari 2022
De keuze is reuze, het aantal vleesvervangers in de supermarkt neemt alleen maar toe. Goed voor onder meer de planeet, maar klopt het dat een vegaburger vlees vervangt en hoe gezond is hij eigenlijk? Plantaardige producten zitten in de lift. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat: vegan ‘vissticks’, kikkererwtenkebab of oesterzwamworst. De wildgroei aan diervrije, maar wel vet- en koolhydraatrijke producten baart internationale voedingswetenschappers en gezondheidsorganisaties...

VAN INACTIVITEIT NAAR ACTIVITEIT!
01. oktober 2021
Hoe en waarom mis je toch soms de motivatie om iets te doen. En dan nog wel iets wat je zelf hebt verzonnen, wat je zelf heb bedacht te willen bereiken.….

ALLES OVER RADIJS!
31. mei 2021
Radijsjes! Van de week kwam een client in mijn praktijk en vroeg aan mij; "Joh, wat ik nu hoorde, ik eet graag radijsjes maar die zijn niet zo goed voor je bloeddruk, is dit zo??" Wil jij ook wel eens antwoord op deze vraag? Lees dan snel verder!

WELKE VOLKOREN CRACKER IS GEZOND?
26. mei 2021
Door de bomen het bos niet meer zien, niet weten welke cracker nu wel of niet gezond is. Wil je meer weten, lees snel verder!

ZINK EN VITAMINE C, WELK EFFECT HEEFT DIT OP CORONA
25. februari 2021
Het innemen van extra vitamine C en zink heeft geen invloed op het verloop van besmetting met COVID-19. Zowel samen als los van elkaar hebben deze supplementen geen effect op de ernst en de duur van de ziekte.

HOE HERKEN JE TROOST-ETEN
25. februari 2021
Door het vele thuiswerken, bewegen we minder, eten we ongezonder en snacken we meer dan voorheen.

ALLEEN VOOR MANNEN (aan de vrouwen😉)
01. februari 2021
Men zegt weleens: ‘alle mannen zijn hetzelfde’, maar dat is natuurlijk niet waar. Zo heb je bijvoorbeeld de stoere man, het alphamannetje, ze zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Zelfs hun haar zit goed, zelfs als zie die vaak aanwezige muts afzetten. Ze sporten zich suf, volgen zo'n beetje elke dag een intensief trainingsschema. Dit om hun 'droge' spiertonus op insta ten toon te kunnen spreiden. Ze doen heel interessant met hun Hindoestaanse Kalava armband die ze van een hoge...

JE HEBT 1 MINUUT, WAT DOE JE….
01. februari 2021
1 minuut werken aan je gezondheid. Hoe, nou zo….

STICK TO THE PLAN
31. december 2020
En toen was het nieuwe jaar weer begonnen en naar aanleiding van alle resultaten van afgelopen jaar, kan ik wederom vaststellen dat wanneer je ergens voor gaat, je elk doel kan bereiken. Nee, het gaat niet vanzelf, het valt niet altijd mee, je moet er echt voor gaan. Maar wannéér je ergens voor gaat, twijfel dan niet en … stick to the plan! Echt alles wat je wilt is dan bereikbaar! Dikke mensen krijgen vaak te horen dat ze te veel eten en onvoldoende bewegen. Maar met minder eten en meer...

Meer weergeven

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

 

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl