Gezondheid · 03. maart 2019
Nachtdienst en eten, hoe doe je dat, gezond en wel...
Gezondheid · 28. februari 2019
Bij het prikkelbare darm syndroom (PDS) is sprake van een verstoorde werking van de darm.Deze staat ook wel bekend als spastisch colon, spastische darm of irritable bowel syndrome (IBS). PDS komt bij veel mensen voor en geeft verschillende klachten, waaronder buikpijn en diarree, of juist verstopping. De oorzaak van PDS is niet precies bekend. Als je last hebt van PDS is het belangrijk om vezelrijk te eten, volop te variëren en veel te drinken. Kenmerken prikkelbare darm syndroom Kenmerken...
Producten in het nieuws · 08. februari 2019
Hoe gezond zijn vleesvervangers? Te veel vlees eten is niet gezond. Zo wordt de consumptie van rood vlees (varken, rund en lam) en bewerkt vlees (vleeswaren, worst) in verband gebracht met beroertes, diabetes en kanker. Maar er zitten natuurlijk ook een hoop goede stoffen in vlees zoals eiwitten, ijzer en vitamines.
Afvallen en 40+ perikelen · 28. januari 2019
Ook nu in de winter is het advies om voldoende water te drinken, maar hoe doe je dat? In mijn praktijk hoor ik vaak dat clienten het lastig vinden, om voldoende water te drinken, zeker in de winter...
Gezondheid · 28. december 2018
Geen griep voor jou dit jaar! Wil jij dit jaar ook voorkomen dat je ziek wordt??
Gezondheid · 28. december 2018
Appelazijn, citroensap, zin of onzin?
Gezondheid · 30. november 2018
Wat weet jij over vegetarisch eten, er is zoveel over te vertellen. Hier een soort korte handleiding, voor als je plannen hebt!
Gezondheid · 23. november 2018
Met de feestdagen in het vooruitzicht breekt een periode aan waarin veel mensen het gevoel hebben ‘druk-druk-druk’ te zijn. Met de campagne "Lekker belangrijk" willen we juist stil staan bij de essentiële zaken van het leven. Gezond eten hoort daarbij. Het gevoel van warmte, thuishoren, doen wat goed is voor jezelf en je gezin vormt een belangrijk anker van deze campagne. Daarnaast heeft deze campagne een humoristische inslag, waarbij lachen om dagelijkse dingen en relativeren belangrijk zijn.
Afvallen en 40+ perikelen · 31. oktober 2018
Soms komt alles samen en is er daarna rust.... lees gauw verder!
Eetbuien, burn-out, depressie · 30. september 2018
Zo herkenbaar, ook wel eens last van? Zo ligt die reep chocola er nog maar je hebt er nog niet eens over nagedacht en weg is ie! En gisteren had je de chips te pakken, er was nog ruim een halve zak over... nu niet meer!!

Meer weergeven

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn visie: Het is mijn mening dat het voor iedereen mogelijk is, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Door kleine stapjes te maken en goede coaching, help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl. 

Met pure producten en oog voor het milieu en duurzaamheid.

En voor velen niet onbelangrijk, dat je nog gaat afvallen ook! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl