Gezondheid · 28. december 2018
Geen griep voor jou dit jaar! Wil jij dit jaar ook voorkomen dat je ziek wordt??
Gezondheid · 28. december 2018
Appelazijn, citroensap, zin of onzin?
Gezondheid · 30. november 2018
Wat weet jij over vegetarisch eten, er is zoveel over te vertellen. Hier een soort korte handleiding, voor als je plannen hebt!
Gezondheid · 23. november 2018
Met de feestdagen in het vooruitzicht breekt een periode aan waarin veel mensen het gevoel hebben ‘druk-druk-druk’ te zijn. Met de campagne "Lekker belangrijk" willen we juist stil staan bij de essentiële zaken van het leven. Gezond eten hoort daarbij. Het gevoel van warmte, thuishoren, doen wat goed is voor jezelf en je gezin vormt een belangrijk anker van deze campagne. Daarnaast heeft deze campagne een humoristische inslag, waarbij lachen om dagelijkse dingen en relativeren belangrijk zijn.
Afvallen en 40+ perikelen · 31. oktober 2018
Soms komt alles samen en is er daarna rust.... lees gauw verder!
Eetbuien, burn-out, depressie · 30. september 2018
Zo herkenbaar, ook wel eens last van? Zo ligt die reep chocola er nog maar je hebt er nog niet eens over nagedacht en weg is ie! En gisteren had je de chips te pakken, er was nog ruim een halve zak over... nu niet meer!!
Afvallen en 40+ perikelen · 21. augustus 2018
Kan gezond ook ongezond zijn... kan je dus aankomen, terwijl je gezond eet?? Lees het hier!
Afvallen en 40+ perikelen · 06. augustus 2018
Ik ben er dol op, mijn lijf kan ook echt niet zonder! Doordat ik snel last van mijn darmen heb, moet ik voldoende vezels eten. Mijn darmen moeten goed aan de gang blijven, dan voel ik mij het beste. Nu is een vezelrijke voeding voor iedereen, die op zijn gezondheid let belangrijk. Ze voorkomen overgewicht, verlagen het cholesterolgehalte, versnellen de passage van voedsel door het spijsverteringskanaal (zoals ik hierboven voor mijzelf al aangaf) en heeft nog veel meer gezondheidsvoordelen. Om...
Afvallen en 40+ perikelen · 25. juni 2018
Afvallen, aankomen, weer afvallen, weer aankomen en hoppa volgend gekke dieet… voor veel vrouwen een dagelijkse worsteling. De één wil rigoureus kilo’s kwijt, de ander maar een paar kilootjes om de zomer door te komen.
Afvallen en 40+ perikelen · 01. juni 2018
Heb jij ook zo’n zin in de zomer? Maar dat heeft ook een andere kant want, dan ben je net lekker op weg, staat de zomer voor de deur. Zo zijn er diverse cliënten al een poosje op weg hun voedingspatroon aan het verbeteren. Het gaat in de meeste gevallen al snel goed, maar dan komt er die vakantie aan. Op dat moment word het moeilijk, want wat is dan een goed advies. Moet ik iemand op vakantie sturen met een waarschuwend vingertje van: ”Pas op hoor!!” Nee, hier geloof ik dus niet in. Ik...

Meer weergeven

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

Google+

 

 

 

 

EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en

gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst

voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij

jou en je leefstijl passen. 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl