ALLEMAAL BEESIES, OVER INSECTEN ENZO
31. januari 2023
Insekten eten, de een gruwelt en de ander ziet mogelijkheden. Maar wat is er nu eigenlijk echt verandert en wat moet je weten over de insecten als voedingsmiddel.

31. juli 2022
Hoe ga jij het deze zomer doen,…. Nee, je heel de vakantie aan je voedingsadvies houden, hoeft echt niet. Maar wees wel bewust van de keuzes die je maakt. Als je bij het afslanken het gevoel hebt dat je jezelf veel ontzegt, ben je verkeerd bezig. Je moet zorgen dat als je wat je mist, vervangt door heel veel andere lekkere dingen. Vind je het vreselijk om veel water te drinken? Doe een schijfje citroen, ander fruit, munt of komkommer in je water. Geef smaak aan dat water. Maak van iedere...

GROENTEN OP JE BARBECUE!
23. mei 2022
Barbecue jij ook zo graag? Baal je ervan dat je zo zelden een beetje gezond kan barbecuen? Het kan wel, vervang je vlees door vis en vul aan met groenten, hier wat heerlijke tips!

WATER, DE REST KOMT LATER...
18. maart 2022
Water doet alleen goed, het is goed voor je lichaam, voor je huid, voor je darmen, voor je lijn… wat een superfood!

VLEES OF AARDAPPELVERVANGER?
21. februari 2022
De keuze is reuze, het aantal vleesvervangers in de supermarkt neemt alleen maar toe. Goed voor onder meer de planeet, maar klopt het dat een vegaburger vlees vervangt en hoe gezond is hij eigenlijk? Plantaardige producten zitten in de lift. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat: vegan ‘vissticks’, kikkererwtenkebab of oesterzwamworst. De wildgroei aan diervrije, maar wel vet- en koolhydraatrijke producten baart internationale voedingswetenschappers en gezondheidsorganisaties...

VAN INACTIVITEIT NAAR ACTIVITEIT!
01. oktober 2021
Hoe en waarom mis je toch soms de motivatie om iets te doen. En dan nog wel iets wat je zelf hebt verzonnen, wat je zelf heb bedacht te willen bereiken.….

ALLES OVER RADIJS!
31. mei 2021
Radijsjes! Van de week kwam een client in mijn praktijk en vroeg aan mij; "Joh, wat ik nu hoorde, ik eet graag radijsjes maar die zijn niet zo goed voor je bloeddruk, is dit zo??" Wil jij ook wel eens antwoord op deze vraag? Lees dan snel verder!

WELKE VOLKOREN CRACKER IS GEZOND?
26. mei 2021
Door de bomen het bos niet meer zien, niet weten welke cracker nu wel of niet gezond is. Wil je meer weten, lees snel verder!

ZINK EN VITAMINE C, WELK EFFECT HEEFT DIT OP CORONA
25. februari 2021
Het innemen van extra vitamine C en zink heeft geen invloed op het verloop van besmetting met COVID-19. Zowel samen als los van elkaar hebben deze supplementen geen effect op de ernst en de duur van de ziekte.

HOE HERKEN JE TROOST-ETEN
25. februari 2021
Door het vele thuiswerken, bewegen we minder, eten we ongezonder en snacken we meer dan voorheen.

Meer weergeven

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Instagram


EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies| Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

email: info@ehvoedingsadvies.nl