Aanbod


Wat kan ik jou aanbieden?

Een voedingsadvies en leefstijl advies speciaal voor jou, op maat!

En, al in 6 consulten goed op weg!

Snel lekkerder in je vel, meer energie en wat kilo's af kwijt!

 

Een telefonische kennismaking of mailcontact is natuurlijk gratis.

 


het basistraject

Wat houdt dat in:

Eerst een extra lang consult:

Hierin bespreken we wat jouw verwachtingen zijn en waar je tegenaan denkt te lopen. Dan wordt natuurlijk je dieetgeschiedenis, leefomstandigheden, eetgedrag ook besproken.

Tijdens dit uitgebreide consult, gaan we ook meten en wegen en vinden de noodzakelijke administratieve handelingen plaats. 

 

2de dubbel consult:

Tijdens het tweede consult, heb ik je eetverslag berekend. De berekening geeft een beeld van hoe jouw voeding op dat moment is samengesteld. Ik bereken je BMR (ruststofwisseling) en hierop baseer ik hoeveel energie je verbruikt en hoeveel energie je op één dag nodig hebt en toch kan afvallen. Tijdens dit consult ontvang je het basismenu, met variaties, met uiteraard een uitgebreide uitleg en een beweegadvies.

 

De 4 volgende consulten:
En dan krijg je ook nog 4 vervolg consulten, waarin tijd is om te zien wat er werkt en wat niet. Tijdens elk vervolg consult wordt er een thema besproken, is er ruimte voor hoe je het ervaart, waar je tegenaan loopt en voor vragen. Tevens ontvang je een nieuw voorbeeld dagmenu, vaak met een recept. 

 

Na afloop van het basispakket bekijken we of het nuttig is de consulten voortzetten, bijvoorbeeld d.m.v. een strippenkaart. (De bekende stok achter de deur😈)

 

Door op deze manier te werken en dus 'dicht' bij je te blijven, heb ik een goed beeld van wat wel of niet voor jou werkt.

Het basistraject compleet:             
- Eerste groot consult  (±1 uur)
- 1 dubbel consult (±45 min)
- 4 consulten (±20 min)  

 € 220.-

 

 

 


Woon je niet in de buurt, maar zou je wel goede begeleiding willen. Dan is ook het mogelijk als face time of Skype traject.


Aanvullende mogelijkheden

Een extra los consult (±20 min): 

€  30.-


Strippenkaart (8 x ±15 min):

€ 140.-


Eind/tussentijdse evaluatie (±40 min):

€  80.-


Enkel voedingsadvies los:             
- Intake (±1 uur)
- dubbelconsult (±40 min) 

€ 145.-


Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden, bv: samen met partner of vriend (in)?

Neem voor deze en andere vragen, even contact op.


Op alle diensten van EHVoedingsadvies, zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Betaling


De betaling voor zowel het pakket en strippenkaart, dienen altijd direct na afloop van het consult contant te worden voldaan.
Pakket en strippenkaart zijn persoonsgebonden en restitutie is niet mogelijk. 


Vergoedingen!!

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Kijk in uw polis voor de juiste vergoeding!Op VrouwTotaal vind je diverse blogs van mij. Dus als je eens tijd hebt, is dit ook een leuke site om lekker te kunnen lezen.