P.H.P.D.

P.H.P.D

En dan is het officieel, de diagnose is: P.H.P.D. 

Ik had er nog nooit van gehoord, maar alle symptomen zijn duidelijk, niet te missen. Één voor één zijn ze te vinden, ik mis er ook geen één, ongelooflijk. En echt, ik had er nog never, nooit van gehoord! 

 

Het begon een paar jaar geleden, hielspoor. Tja, dan denk je nog, kan gebeuren. Kreeg er een achillespees gedoetje bij, duurde lang voor het over was.... En m'n rug die is al jaren naar, gaat wisselend van, erg vervelend, soms minder erg en ook wel eens 'gewoon' een beetje naar!

 

Toen begon mijn heup vervelend te doen, tuurlijk, slijmbeursontsteking. Ook m'n schouder zat een poosje vast. Hmmmm, ik kraak en piep. 

Zo ben ik van redelijk lenig, opeens behoorlijk stijf. Zijn mijn gewrichten niet meer wat ze geweest zijn. En dan zal ik maar kort over mijn overgangsklachten zijn. Opvliegers, slapeloze nachten, moe, moe en best vaak moe, dus eigenlijk. En dan hebben ze dus allemaal ook nog eens met elkaar te maken.

 

Maar die optel som had ik nog nooit gemaakt, P.H.P.D!

Helaas, het helpt niet om dat te weten, want je kan er nog steeds niets mee, maar ik kan het nu los laten. Er is rust in mijn hoofd gekomen! Het is wat het is, P.H.P.D.

 

Wat is het... Pijntje Hier Pijntje Daar..... 

 

Met dank aan de ZZR meiden😂🤣😂🤣😂🤣!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Cis (donderdag, 01 november 2018 09:28)

  Hahaa .... ik dacht ‘nou gaat t komen! Dé oplossing!’ ��
  Leuke mail in het geheel overigens

 • #2

  Emmy (donderdag, 01 november 2018 12:48)

  Fijn om te horen, dank je wel! Doe mijn best er elke keer iets leuks van te maken�

  Groetjes Emmy

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Instagram


EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies | Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

📞06-24526399  WhatsAppen mag ook👍

email: info@ehvoedingsadvies.nl