ALLEEN VOOR MANNEN (aan de vrouwen

Men zegt weleens: ‘alle mannen zijn hetzelfde’, maar dat is natuurlijk niet waar.

 

Zo heb je bijvoorbeeld de stoere man, het alphamannetje, ze zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Zelfs hun haar zit goed, zelfs als zie die vaak aanwezige muts afzetten. Ze sporten zich suf, volgen zo'n beetje elke dag een intensief trainingsschema. Dit om hun 'droge' spiertonus op insta ten toon te kunnen spreiden. Ze doen heel interessant met hun Hindoestaanse Kalava armband die ze van een hoge priester zelf hebben gekregen op hun innerlijke reis door India. Ze zijn onuitstaanbaar aardig en hebben uiteraard een baard. Ze zien eruit alsof ze zo uit een zonnig en ver land komen. Oké, dit is dan nu dus even echt niet mogelijk, maar….. er is altijd nog de zonnebank. Wat ook vrij opvallend is, ze gebruiken meer verzorgingsproducten dan jij!

 

En dan heb je nog de rest van de mannen, het andere soort mannen. Waarvan jij er zomaar een thuis op de bank kunt hebben zitten.

De gewone man, dat zijn meer de doorsneemannen. Niet uitzonderlijk knap, niet echt heel lelijk. Een beetje te zwaar, iets te 'gezellig', vinden het lastig te kiezen voor een gezonder alternatief en voorzien je regelmatig van je happie en sappie. Ze moeten het meer hebben van hun parate intelligentie, trouwhartige inborst en lieve lach, dan van hun golvende haardos en vol getatoeëerde sixpack. Ze zijn verder ook niet zo bezig met kleding en andere versierselen, dat laten ze liever over aan hun partner.

 

En dan heb je nog de partner, dat is vaak een gewone leuke vrouw. Jij hebt hem in een vlaag van blinde vertedering in je leven en bed toegelaten, en je hebt hem maar gehouden. Hij sprak met twee woorden en kan goed opschieten met je moeder. Zijn toch pluspunten ;)

 

Tja, hij zou natuurlijk eigenlijk wat kilootjes kwijt moeten en wat fitter worden door wat meer te bewegen. Heb jij nu toevallig zo'n man op de bank hangen, en wil hij toch ook wel wat gezonder en fitter door het leven stappen, laat hem eens bij mij langs komen!!

 

Vrije versie, origineel J. v. Heemskerk

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Instagram


EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies | Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

📞06-24526399  WhatsAppen mag ook👍

email: info@ehvoedingsadvies.nl