HOE LUKT SPORTEN WEL!

Het is weer een nieuw jaar, en wie weet heb jij ook wel sportieve voornemens. Ik hoor altijd excuses zat, ben moe, te druk, slecht weer…. Er zijn er zo veel om toch niet te doen wat je eigenlijk wel wilde doen. Terwijl je weet als je wel bent geweest, je meestal fitter bent, je goed voelt en juist energie hebt! Ik heb wat tips verzamelt, die je misschien helpen je voornemen nu wel vol te houden. 

 

1. Iets nieuws

Wat je ook koopt, wanneer je het hebt, kan je niet wachten om het te dragen, of te gebruiken. Koop dus eens nieuwe sportschoenen of eindelijk eens die nieuwe outfit! Kan je mooi gelijk aan de slag!

 

2. Doe iets anders dan je normaal doet

Sport je altijd binnen, ga naar buiten. Sport je altijd alleen, neem je vriendin mee. Plan eens een andere route dan je normaal neemt. Probeer weer eens een andere sport uit of plan elke dag een wandeling…. Maakt niet uit wat je doet, maar doe het eens anders!

 

3. Verdien een uitje

Dat klinkt een beetje gek, maar zoek een leuk uitje, en ga daarvoor sparen. Maak een potje en doe hier een vast bedrag in wanneer je gesport hebt. Dan heb je het bedrag al bij elkaar als je nog moet gaan, handig toch?!

 

4. Tref voorbereidingen

Voor je maaltijd, voor je plan van die week….alles wat je van te voren bedacht heb kan je echt plannen, leg je sportoutfits klaar en zorg dat je alles voor je gezonde maaltijden in huis hebt. Des te meer kans dat je, je doelen gaat behalen. 

 

En als laatste: Denk positief

Vier je successen, heb je geen zin, denk dan bewust aan die keer dat je moe was en het sporten toch lekker was. Blijf niet hangen in negatieve gevoelens, geef jezelf een schop onder je kont en ga! Je zal zien dat je er geen spijt van krijgt!!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Instagram


EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies | Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

📞06-24526399  WhatsAppen mag ook👍

email: info@ehvoedingsadvies.nl