IN 5 STAPPEN GEZOND!


5 super tips!

Hoe doe je dat, je eigen ingesleten gewoonten doorbreken. Echt veranderen wat je eigenlijk al zo lang doet, valt niet mee. Ik heb daarom eens 5 tips verzameld die het jou gemakkelijker gaan maken om af te vallen!! 

 

1. Kleine stappen

Dat je op de lange termijn een einddoel hebt is prima, maar hak de weg ernaar toe in stukjes. Het gezegde is niet voor niets, Rome is ook niet op 1 dag gebouwd. Wil je, je conditie verbeteren en start je met wandelen, terwijl je dat nog nooit gedaan hebt? Doe dat dan goed plannen. Begin bij een wandeling van een minuut of 10 en ga het rustig uitbreiden. Je zal zien na een half jaar loop je gewoon een half uur pittig door, en mag je nog trots zijn ook! 

 

2. Zorg dat je een positief doel hebt.

Wil jij geen frisdrank meer drinken? Maak een kalender waar je aanstreept hoe vaak je geen frisdrank hebt gedronken. Je zal zien als er 6 krulletjes op een rij staan, ben niet snel overstag om toch een glas frisdrank te nemen, dan ga je voor de hele week!!!

 

 

3. Maak het jezelf makkelijk.

Maak een weekplanning voor ontbijt, lunch en diner. Je haalt dan van tevoren je boodschappen en je bent veel minder snel van het padje af. Zorg voor duidelijkheid en structuur het helpt je om niet te zwichten!

 

4. Heb je al goede gewoonten?

Zorg dat je die uitbreid, ga je op donderdagavond sporten? Dan heb je gezond gegeten en eet je daarna een stuk fruit. Ga je op de fiets naar het werk, dan zorg je dat als je dan thuis bent, lekker gezond s avonds eet. Vraag je niet af of je gezond gaat eten, maar spreek het gewoon met jezelf af! Er komt geen ongezonde meuk meer in!!!

 

 

5.Wees bewust van je reis

Het beslissen om gezonder te gaan leven, is niet iets dat alleen resultaat in de verre toekomst oplevert. Het zorgt voor een algeheler fit gevoel, trots zijn op jezelf, dus verhoogt het je eigenwaarde. Blijf met je focus op het doel gezonder leven en niet op een dom onhaalbaar killerbody. 

 

Dus met deze tips, kom je vast een heel eind!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Instagram


EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies | Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

📞06-24526399  WhatsAppen mag ook👍

email: info@ehvoedingsadvies.nl