NIEUW HET -10 KG IN 1 WEEK DIEET

Het nieuwe -10 kg in 1 week dieet, zonder dieetleed je mag snoepen, veel moeten bewegen en toch resultaat!!

Zo, wat denk je nu, daar ga ik voor! Waar is dit te volgen, wie zorgt ervoor dat ik dit bereik? Gelijk in de startblokken, helemaal klaar voor het nieuwste wonderdieet?? 

 

#Spoiler

Echt er bestaat geen wonderdieet. Je bent niet in 2 weken 20 kg zwaarder geworden, dat kan er dan toch ook niet in 1, 2 weken op een blijvende gezonde manier af zijn. Wil jij je hele leven gevangen zitten in diëten, moet je vooral een crashdieet volgen. Dan val je lekker snel af, houd het vervolgens niet meer vol en komt meer dan wat je kwijt bent weer aan en ja, na een poosje denk je, hoppa, daar gaan we weer........

 

Spuugzat 

Echt, ik was het helemaal spuugzat, want ja, ik was erg goed in diëten, kon makkelijk heel weinig eten en dan viel ik super af. Top, denk je! Tja, tot je een weekendje weg gaat en gewoon 5 kg aankomt. 5 kilo in 1 weekend en nee, dat is helaas niet overdreven..... echt niet! Ik kwam in die periode zo ontzettend veel makkelijker aan en dan duurde het weer 4 weken (uithongeren) voor ik het er af had...

 

Zelfbeeld

En wat het dan met je zelfbeeld doet.... dramatisch! Ik was nooit slank genoeg, dun genoeg, nooit goed genoeg en wat baalde ik van mijzelf dat ik weer 'zo zwaar' (55 kg) was. Ja en dan, wat moet je dan op het moment dat je denkt het moet anders. Waar begin ik. Ik begon met aankomen... en dat helpt je zelfbeeld nu eigenlijk ook niet. Zoveel energie en tijd gestoken in slank en weer zwaarder worden, zo ongelukkig met mijzelf. 

 

Stabiel

Wil je gezond zijn en blijven, is het belangrijk om op een stabiel gewicht te komen. Dit is een stuk beter voor je gezondheid dan dat gejojo, dat is echt pas slecht voor je lichaam. Mogelijk moet je ook accepteren dat, dat gewicht niet is wat je in je hoofd had. Dat het gewicht toch iets hoger ligt dan je wilt. Maar je doet wel wat met je gezondheid. 

 

Saai

Getver, moet het dan echt op de saaie manier.... Nee hoor, echt niet, van mij moet je helemaal niets. Maar het is helaas wel de beste manier om op een stabiel gewicht te komen en te blijven. En saai, och, saai is wat je er zelf van maakt. Ik eet juist uiterst gevarieerd, lekker en ik sta zeker geen uren in de keuken. Heb wel wat meer te doen, ja toch!

 

Herken je, jezelf in dit verhaal? Neem eens contact op, ik kan je helpen en je bent van harte welkom om een gezonde relatie met voeding en jezelf te ontwikkelen. 

Kies niet voor dure instant oplossingen, maar denk duurzaam. 

 

Tot gauw, Emmy

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Je kan mij ook hier vinden:

Facebook

Instagram


EHVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

 

Iedereen die wat zwaarder is, dan gezond voor je is, heeft eigenlijk levenslang! Mijn missie is dan ook om te kijken hoe je op een leuke en lekkere manier, toch een zo gezond mogelijk gewicht kan bereiken! 

 

EHVoedingsadvies | Ruiter 20 | 3232 RH Brielle

📞06-24526399  WhatsAppen mag ook👍

email: info@ehvoedingsadvies.nl